Sport

Cearta cu Luis Campos i-a fost fatală lui Neymar? PSG a găsit cumpărător care plătește 60 de milioane de euro pentru brazilian

Neymar este pe lista neagră la PSG, iar parizienii sunt dispuși să negocieze cu Chelsea după ce Todd Boehly a venit deja cu o primă ofertă în valoare de 60 de milioane de euro.
16.02.2023 | 19:15
Cearta cu Luis Campos ia fost fatala lui Neymar PSG a gasit cumparator care plateste 60 de milioane de euro pentru brazilian
Cearta cu Luis Campos i-a fost fatală lui Neymar? PSG a găsit cumpărător care plătește 60 de milioane de euro pentru brazilian. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Situația lui Neymar la PSG nu este una bună, chiar dacă brazilianul și-a prelungit contractul cu campioana Franței. S-a vorbit despre faptul că a fost pus pe lista jucătorilor dispensabili, iar diferendul cu directorul sportiv, Luis Campos, după ultimul meci din campionat, cu Monaco, pare că i-a pecetluit soarta.

Patronul lui Chelsea, Todd Boehly, s-a întâlnit cu Nasser Al-Khelaïfi și i-a făcut prima ofertă pentru Neymar

Ieri, PSG a primit vizita lui Bayern, în prima manșă a optimilor de finală din Liga Campionilor. A fost 0-1, ca și-n finala din 2020, cu același marcator, Kingsley Coman. Și, pentru prima dată după 2011, parizienii au trei eșecuri la rând în meciurile oficiale din toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Însă, potrivit presei franceze, nu a fost singurul eveniment notabil din tabăra lui PSG. Le Parisien scrie că Nasser Al-Khelaïfi, proprietarul echipei, a primit vizita omologului său de la Chelsea, Todd Boehly.

Americanul a cheltuit deja o avere pentru a da o nouă față echipei sale. Și, așa cum ați aflat din FANATIK, doar în această iarnă a depășit sumele puse la bătaie, la un loc, de toate echipele din Serie A, Ligue 1, La Liga şi Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Dar pare să nu fie complet mulțumit. Vizita sa la Paris a avut un scop precis. Mai exact, tratative legate de Neymar, pe care Boehly și l-ar dori din vară la echipa sa.

O mutare care pare și pe placul parizienilor, chiar dacă cifrele lui Neymar sunt foarte bune în acest sezon. În 28 de partide oficiale în toate competițiile el a marcat 17 goluri și a contribuit cu 16 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Doar că prestațiile de după Cupa Mondială nu au mai fost la același nivel. În condițiile în care el încă trage ponoasele accidentării serioase pe care a suferit-o la meciul cu Serbia.

Mai mult, șefii lui PSG ar vrea să rupă binomul Neymar-Messi, care nu este pe placul lui Kylian Mbappe. Iar recentul conflict cu Luis Campos, nu a făcut decât să mai aibă un adversar de calibru. Și încă în conducere.

ADVERTISEMENT

Dacă punem la socoteală și faptul că parizienii ar scăpa și de salariul său, care reprezintă o piatră de moară pentru fair-play-ul financiar, ajungem la concluzia că mutarea are toate șansele să se producă.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,62 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lille.

ADVERTISEMENT