Life

Ceartă între doi foști concurenți Te cunosc de undeva. Nu-și mai vorbesc după încheierea show-ului: “Mi-a dat unfollow”

Ceartă între doi foști concurenți de la Te cunosc de undeva. Cei doi nu și-au mai vorbit după încheierea show-ului de la Antena 1.
17.06.2024 | 11:42
Cearta intre doi fosti concurenti Te cunosc de undeva Nusi mai vorbesc dupa incheierea showului Mia dat unfollow
Ceartă între doi foști concurenți Te cunosc de undeva. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Doi foști concurenți de la Te cunosc de undeva au avut parte de o ceartă, iar acum nu-și mai vorbesc. Unul dintre ei a făcut declarații despre ce s-a întâmplat.

Ceartă între doi foști concurenți de la Te cunosc de undeva. După încheierea show-ului, nu-și mai vorbesc

În sezonul cu numărul 20 Te Cunosc de Undeva, Zarug a făcut echipă cu Eliza Natanticu, iar cei doi s-au înțeles foarte bine și au făcut transformări de senzație.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei doi au spus că această experiență a făcut ca relația lor de prietenie să fie și mai puternică și sunt convinși că văr păstra legătura și după ce emisiunea s-a terminat.

În sezonul 17 al emisiunii de la Antena 1, Zarug a făcut echipă cu Jazzy Jo. Cântăreața a avut câteva nemulțumiri la adresa colegului ei, care a recunoscut că nu este cel mai bun atunci când vine vorba despre munca în echipă.

ADVERTISEMENT

Jazzy Jo s-a supărat foarte tare pe fostul ei coechipier, apoi a hotărât să nu-l mai urmărească pe rețelele de socializare. Ulterior, cântăreața l-a și blocat, după cum a dezvăluit Zarug.

“Jazzy Jo mi-a dat și unfollow și tot. Efectiv, după ce s-a terminat, s-a supărat tare. Adevărul este că am învățat și eu să lucrez și eu în echipă.

ADVERTISEMENT

Ca artist, ești destul de individualist așa, nu chiar știi să lucrezi în echipă, acum m-am perfecționat cu Eliza Natanticu (…) Două gale am câștigat plus bonus”, a spus Zarug la Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.

Jazzy Jo și Zarug Te cunosc de undeva
Jazzy Jo și Zarug au făcut echipă la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram

De asemenea, Zarug a recunoscut că a fost un sezon greu pentru el, deoarece a fost nevoit să depună efort fizic intens. Acesta chiar a ajuns la spital după repetiții, deoarece corpul său a fost foarte solicitat.

ADVERTISEMENT

“Repetam mult acasă, cel puțin pe partea de canto și coregrafie, da. Coregrafia m-a băgat în spital. E prima oară în viața mea când am ajuns cu salvarea la urgență, nefiind obișnuit cu efortul fizic atât de intens, mi-am suprasolicitat corpul și am făcut o contractură intercostală și a fost un moment ‘simpatic’.”, a mai spus fostul concurent.

Eliza Natanticu, dezvăluiri despre relația de prietenie cu Zarug

În schimb, Eliza Natanticu și Zarug au o relație foarte bună, iar soția lui Cosmin Natanticu a avut de spus numai lucruri bune le adresa lui. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se înțeleagă atât de bine, din moment ce au făcut parte din echipe diferite la America Express.

“Lumea ar fi zis despre noi în primă fază că n-o să ne înțelegem. Toți se gândesc că am fost în echipe adverse la Asia Express. Și, ce crezi, chiar să o ai parte de o surpriză.

Mă înțeleg extraordinar cu el. Avem o chimie și această chimie ne face să strălucim. Râdem, glumim. Facem mișto unul de celălalt. (…)

Sunt foarte mândră de relația mea cu Zarug. Am ajuns să ne cunoaștem și să văd ce om, deosebit, talentat este. ”, a declarat Eliza Natanticu pentru FANATIK, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
SENIORII care se pot PENSIONA cu 10 ANI mai DEVREME
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit