Life

Ceartă între Faimoși, direct pe traseu. Vica s-a luat de Ionuț Iftimoaie și de Remus după ce au încurcat-o: „Ditamai hăndrălăii și nu puteți”

Faimoșii s-au luat la ceartă după ce Vica Blochina a pierdut punctul. Ce s-a întâmplat în ediția de miercuri, 1 februarie 2023, a concursului Survivor România?
01.02.2023 | 22:24
Cearta intre Faimosi direct pe traseu Vica sa luat de Ionut Iftimoaie si de Remus dupa ce au incurcato Ditamai handralaii si nu puteti
Ceartă între Faimoși la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal între Faimoși în ediția de miercuri, 1 februarie, a emisiunii Survivor România 2023. Vica a pierdut punctul și le-a reproșat colegilor săi, Remus Boroiu și Ionuț Iftimoaie că mai mult au încurcat-o decât să o ajute.

Faimoșii s-au certat pe traseu. Vica Blochina, revoltată pe Ionuț Iftimoaie și Remus Boroiu

În echipa Faimoșilor, concurenți s-au înțeles ca Ionuț Iftimoaie să ajute de pe margine, având în vedere că, din motive medicale, el nu are voie să intre pe traseu.

ADVERTISEMENT

Remus Boroiu i s-a alăturat în timp ce Vica era pe traseu, însă în loc să-i facă munca mai ușoară, aceștia au reușit să creeze confuzie și au încurcat-o pe Faimoasă.

Prin urmare, concurenta aflată în pericol de eliminare a pierdut punctul, iar la întoarcerea pe bancă, plină de nervi, i-a luat la rost pe colegii săi, făcându-i direct responsabili pentru eșecul său.

ADVERTISEMENT

„M-ați încurcat extraordinar acolo. De ce stați acolo? Ca să încurcați oamenii? Băi, voi sunteți normali? Pe bune, căscați ochii acolo! De ce mai stați acolo dacă nu vedeți că un sac nu e deschis? 

Antrenorii, s-au găsit! Nu puteți să țipați că e un sac acolo? Dar voi vă certați acolo când eu împing la toate alea? După iar te-ai întors ca istericul, iar să le iau, iar să le pun! Nici nu mai înțelegeam ce se întâmplă! 

ADVERTISEMENT

Ditamai hăndrălăii și nu puteți unul să țipați”, le-a reproșat Faimoasa colegilor săi în ediția de miercuri, 1 februarie 2023, a emisiunii Survivor România.

Cum s-a apărat Ionuț Iftimoaie

Pe cealaltă parte, Ionuț Iftimoaie a afirmat că vina nu e a sa, ci a lui Remus Boroiu care s-a băgat peste el și l-a încurcat. Faimosul le-a cerut și celorlalți colegi să-l lase să vorbească sau să „antreneze” ei dacă se consideră mai pregătiți.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să fac? Dacă nu poate să stea pe bancă? A fost vina mea că nu-ți vezi locul pe bancă?”, a afirmat Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT