Fotbal intern

Ceartă între Pancu şi Niculae! “Nici la mesaj nu mi-a răspuns”

30.04.2018 | 15:15
Cearta intre Pancu si Niculae Nici la mesaj nu mia raspuns

Daniel Pancu a declarat că nu înțelege de ce este aşa de supărat Daniel Niculae, după ce acesta a anunţat că nu mai vrea să joace la Academia Rapid.

Pancu spune că Niculae nu îi mai răspunde nici la mesajele pe care i le-a lăsat: “Mesajul a fost special pentru Niculae. Păi, ce facem acum? Mai e o lună, avem obiectiv promovarea. Am început anul pe pantele de la Bușteni, pe frig. Mai e o lună și plecăm acasă?

Pancu: “A plecat Niculae şi ce facem?”

Bine, el e tânăr (nr. 35 de ani), are energie foarte multă, e mai imprevizibil decât mine în ultimul timp, ceea ce e greu. Eu sper să fie așa, doar de… Nu am mai vorbit cu el, nici la mesaj nu a răspuns. E foarte supărat. E justificată supărarea, pentru că a avut o înțelegere, dar de cealaltă parte, ce facem cu cei 20.000 din tribunele Arenei Naționale? Nu prea pot să vorbesc în numele lui, cel mai corect ar fi să vă spună dânsul cum stau lucrurile, eu spun cum văd eu.

Era liniște și deodată o vijelie… Ce mă interesează pe mine de CIS, CUI și toate alea care sunt pe acolo… Am venit să jucăm, să aducem oamenii la stadion și vom vedea ce va fi pe viitor. Are dreptate, dar sunt multe lucruri de pus în balanță. El în orice situație pierde.

Vom avea meci cu Steaua pe 2 iunie; dacă îl pierdem, toată lumea o să spună că e de vină Niculae, că nu a mai venit. Dacă promovăm, o să spună: ‘A plecat Niculae și ce facem?’ Ăsta e mesajul meu pentru el, dacă nu răspunde la mesaje. Acum, înțelege ce vrea el”, a spus Pancu la un post de televiziune.