Life

Ceartă și scandal la Puterea Dragostei. Încă un cuplu s-a despărțit

14.11.2020 | 12:58
Cearta si scandal la Puterea Dragostei Inca un cuplu sa despartit
ADVERTISEMENT

Tensiuni majore la ediția din această seară a emisiunii Puterea Dragostei. Telespectatorii vor urmări scene presărate cu certuri și scandal, iar cireașa de pe tort va consta într-o nouă despărțire neașteptată. 

Este vorba despre Andrada și Alexandru, care s-au gândit că cel mai bine ar fi să pună capăt relației, relatează wowbiz.ro. Tensiunile vor exista și în cuplul Alexandra – Codruț din cauza unei greșeli făcute de către partener.

ADVERTISEMENT

Alexandra a ieșit nervoasă din platoul emisiunii din cauză că iubitul ei i-a făcut complimente Marianei, și nu o singură dată.

Ceartă și scandal la Puterea Dragostei. Încă un cuplu s-a despărțit

Fanii show-ului matrimonial Puterea Dragostei vor avea parte de momente palpitante în această seară. Au loc certuri și despărțiri, dar și tensiuni între băieți, care își adresează replici dure.

ADVERTISEMENT

De asemenea, apele devin tot mai agitate în unele cupluri, unii chiar ajungând la despărțire. Andrada vrea să pună capăt relației cu Alexandru, căruia i-a reproșat că are ochi pentru o altă fată. Băiatul a încercat să repare lucrurile, însă convingerea Andradei că relația s-a terminat este de neclintit.

“Am auzit că vrei să o cunoști pe Adriana. Mai bine zic s-o terminăm acum. Pentru mine s-a încheiat și te las să o cunoști pe Adriana. Pentru mine s-a încheiat, Alexandru…”, a spus concurenta. Marinescu a încercat să-l apere pe Alexandru, însă Andrada a răbufnit și a încercat să-l reducă la tăcere:

ADVERTISEMENT

“Marinescu: Dacă băiatul asta a simțit să facă asta…
Andrada: Eu m-am despărțit de el, punct!”

Scandalul nu lipsește nici din casa băieților, care își aruncă replici acide. Mai mult, Codruț îl jignește pe Marinescu într-un mod care îi va lăsa mască pe telespectatorii ce vor urmări emisiunea din această seară. Iată schimbul de replici care va avea loc între cei doi, după care urmează și intervenția lui Jitaru.

ADVERTISEMENT

“Marinescu: Încerci să mă imiți, dar nu te ajută nici urechile, nici fața
Codruț: Fața aia de șobolan a ta mă ajută? Ai Parkinson sau ce faci așa?
Jitaru: Vezi că ți-am permis cam multe. Pentru mine ești un fake! În orice anturaj te duci ești pus la colț.”

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această seară și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

ADVERTISEMENT