Sport
notix pixel id

Floyd Mayweather, cadou extravagant de Crăciun! Cum arată ceasul pe care a plătit 18 milioane de dolari. Foto

Floyd Mayweather (44 de ani) și-a adăugat la colecția de ceasuri de lux un exemplar în valoare de 18 milioane de euro. Pugilistul s-a lăudat în stilul caracteristic cu noua achizitie.
25.12.2021 | 13:59
Floyd Mayweather cadou extravagant de Craciun Cum arata ceasul pe care a platit 18 milioane de dolari Foto
Floyd Mayweather, cadou extravagant de Crăciun! Cum arată ceasul pe carea a plătit 18 milioane de dolari. Foto (Instagram Floyd Mayweather)
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather rămâne un campion al extravaganțelor chiar și la 44 de ani. Invincibilul boxer nu a făcut excepție nici Crăciunul acesta, când a postat pe contul oficial de Instagram fotografii cu un ceas în valoare de 18 milioane de dolari.

Floyd „Money” Mayweather, ceas Jacob&Co de 18 milioane de dolari

Nu este prima dată când „Money” face astfel de aroganțe. Pugilistul este recunoscut pentru că, în mod frecvent, se laudă cu averea și cu obiectele de lux pe care le deține și despre care chiar el spune că le „merită”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește ultima achiziție a lui Mayweather este unul de la firma Jacob&Co, din colecția Billionaire, accesoriul fiind gravat cu diamante de 260 de carate, șlefuite cu smarald.

„Am ajuns în top fără să îmi pese, așa că de ce ar trebui să încep acum? 18 milioane de dolari pentru un ceas”, a fost mesajul de la postarea lui Floyd Mayweather.

ADVERTISEMENT

„Money” are un garaj de milioane

Ceasurile nu sunt singura pasiune a lui Floyd Mayweather. Boxerul are și un garaj impresionant de mașini, care mai de care mai luxoase.

Acesta estimat la peste 25 de milioane de dolari, iar „perla coroanei“ este formată din patru Bugatti Veyron, în valoare de peste două milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Cine e cel mai bun pugilist din lume în opinia lui Mayweather

Campion neînvins în cinci categorii diferite de greutate, Floyd Mayweather a analizat recent situația boxului profesionist și a discutat despre cel care, în opinia lui, este cel mai bun pugilist din lume.

„E greu să spui cine este cel mai bun din lume având în vedere câți luptători există, dar în opinia mea, cel mai bun este Terence Crawford. E un diamant pur, un talent adevărat.

ADVERTISEMENT

E un luptător incredibil, un adevărat bastard. Îmi place pentru că îmi amintește de un Floyd Mayweather mai tânăr.

ADVERTISEMENT

Poate duce orice luptă până la final”, a declarat Mayweather, într-un dialog cu cei de la FightHype.

Terence Crawford e american, la fel ca Mayweather, are 34 de ani și e neînvins în cele 38 de lupte avute la profesioniști și a deținut trei centuri mondiale, la trei categorii diferite de greutate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT