News

Bijuteria de 20.000 euro purtată la mână de Denis Alibec! S-a recuperat după meci cu pizza şi cola

23.08.2018 | 10:20
Denis Alibec are un ceas de 20.000 de euro

Denis Alibec s-a întors în această vară la Astra Giurgiu după aventura în tricoul celor de la FCSB şi nu s-a ferit să-şi expună bijuteriile extrem de scumpe. Atacantul şi-a achiziţionat un ceas de 20.000 de euro la care se mai adaugă câteva sute datorită pietrelor preţioase adăugate special la comandă.

FANATIK.RO l-a surprins pe vârful trupei giurgiuvene în timp ce a servit masa de prânz în oraş şi a descoperit bijuteria de mâna lui Denis Alibec. Atacantul a servit în oraş o pizza şi nu s-a ferit să consume o băutură carbogazoasă, în ciuda faptului că a avut probleme cu greutatea de mai multe ori în carieră.

Alibec şi-a luat un ceas cât tot salariul de la Astra

Atacantul în care Ioan Niculae îşi pune mai speranţe în acest sezon câştigă aproximativ 20.000 de euro, sumă care reprezintă valoarea ceasului afişat de starul celor de la Astra. Denis Alibec a fost achiziţionat de către Ioan Niculae cu 1,4 milioane de euro de la FCSB în această vară, dar nu a reuşit să marcheze în cele patru meciuri disputat pentru echipa giurgiuveană.

F otbalistul a fost eliminat în partida cu Dunărea Călărăşidupă ce a încasat două cartonaşe galbene în doar 10 minute şi a primit o suspendare de o etapă. Vârful celor de la Astra Giurgiu a fost şi amendat de către Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal cu 740 de lei. Alibec ar fi putut absenta 2 etape în cazul în care primea direct cartonaşul roşu din partea arbitrului la partida din Liga 1 Betano.

Ceasul lui Denis Alibec
Ceasul de 20.000 de euro a lui Alibec

Dani Coman l-a criticat dur pe Denis după finalul partidei în care a fost eliminat: Lipsă totală de responsabilitate. O să analizăm în zilele următoare. O să luăm o decizie în cazul în care o să fie nevoie. E normal să-și dorească multe, poate că și de asta ia deciziile greșite în anumite momente…”, a declarat oficialul echipei.

Marius Măldărăşanu, antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a fost mult mai înţelegător cu Denis Alibec şi a pus totul pe seama dorinţei prea mari a jucătorului de a se impune: “Foarte mulți îl cataloghează și îl analizează pe Alibec după gesturile lui. Încă nu poate să facă efort la nivelul celorlalți din lot și, din dorință prea mare, mai greșește. Echipa nu stă în Denis, dar e un jucător care ne poate ajuta”, a declarat tehnicianul echipei.

Denis Alibec va fi amendat de club

Fotbalistul revenit în această vară de la FCSB va fi nevoit să achite o amendă de 2.000 de euro către conducerea clubului după cartonaşul roşu primit în partida cu Dunărea Călăraşi. Tot 2.000 de euro amendă va primi și fotbalistul congolez Bahamboula, care a văzut roșu direct după o intrare foarte dură cu piciorul sus la Ispas şi ar putea să lipsească nu mai puţin de 3 etape în Liga 1 Betano. Chiar dacă după meci oficialii clubului nu au dorit să vorbească despre posibilele sancțiuni care ar putea fi aduse celor doi fotbaliști, Regulamentul de Ordine Interioară al clubului este foarte clar și strict în această privință.

Tags: