Premier League

Ceasurile antrenorilor din Premier League! Frank Lampard are o adevărată colecție de lux

19.03.2020 | 14:47
Ceasurile antrenorilor din Premier League Frank Lampard are o adevarata colectie de lux
Frank Lampard. Sursă foto: deployant.com
ADVERTISEMENT

Ceasul este o piesă vestimentară importantă pentru bărbați, iar antrenorii din Premier League au grijă de acest aspect.

Pentru a putea vedea câte minute de joc mai sunt sau câte secunde adversarii câștigă trăgând de timp, tehnicienii din campionatul Angliei investesc adevărate averi în achiziționarea unor ceasuri personalizate, care să se asorteze cu ambițiile lor.

ADVERTISEMENT

Ceasurile antrenorilor din Premier League

Pep Guardiola este unul dintre cei mai de succes antrenori de fotbal, care a făcut performanță la toate echipele pe care le-a antrenat (FC Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City). Pentru că tehnicianului spaniol îi place să fie mereu în top, acesta și-a ales un ceas pe măsură.

Antrenorul „cetățenilor” poartă un ceas de la Richard Mille, modelul limitat „RM 022 Tourbillon Aerodyne”, fabricat în totalitate din titaniu, cel mai puternic metal din lume. Prețul unui astfel de moft se ridică la 9.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Ceasul lui Pep Guardiola. Sursă foto: thesun.co.uk
Ceasul lui Pep Guardiola. Sursă foto: thesun.co.uk

„Cormoranii” impresionează

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit mereu despre faptul că nu pune un accent prea mare pe bani. Chiar dacă a demonstrat de-a lungul timpului că nu minte, tehnicianul „cormoranilor” nu s-a putut abține când a venit vorba despre un ceas rar în lume.

Obiectul de lux de la mâna neamțului este fabricat tot de IWC Schaffhausen, încă un mod de a concura cu Pochettino, însă ceasul vine dintr-o colecție extrem de rară.

ADVERTISEMENT

Doar 150 de oameni au putut să și-l achiziționeze, printre care și Jurgen Klopp. Prețul pentru un astfel de ceas în ediție limitată a fost de 5.000 de euro.

Jurgen Klopp. Sursă foto: bosshunting.com
Jurgen Klopp. Sursă foto: bosshunting.com

Ole îi poartă pe „diavoli” și pe ceas

Ole Gunnar Solskjaer nu are cea mai bună clasare cu Manchester United, dar el nu a încetat niciodată să-și arate dragostea imensă pentru club. „Baby face killer” poartă un ceas personalizat special cu sigla „diavolilor roșii”, care apare pe cadran.

ADVERTISEMENT

Dacă în Premier League, Manchester United nu mai are șanse la câștigarea campionatului nici în acest sezon, la capitolul ceasuri ar intra în lupta pentru titlu.

Ole poartă la mână o creație făcută de TAG Heurer, model conceput special pentru Manchester United, iar prețul pe care un fan al „diavolilor roșii” ar trebui să-l achite pentru o piesă de lux ca aceasta, este de 4.000 de euro.

Ceasul lui Ole Gunnar Solskjaer. Sursă foto: scmp.com
Ceasul lui Ole Gunnar Solskjaer. Sursă foto: scmp.com

Colecția de lux a lui Frank Lampard

Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea, are o colecție întragă de ceasuri Patek Philippe, dar de când este la Chelsea a făcut o nouă achiziție, pentru a fi în ton cu echipa pe care o pregătește.  Astfel că, Lampard a ales un ceas de la Hublot în culorile clubului de 4.500 de euro.

Combinația albastrului cu restul ceasului arată luxul în care se află Chelsea, iar „Fankie” speră să-i poarte pe „the blues” spre primele locuri, chiar dacă lumea nu le dă mari șanse.

  • „Îmi place să colecționez ceasuri. Sunt pasionat de ele din vremea în care debutam la Chelsea. Am acasă nu mai puțin de 6 ceasuri Patek Philippe” – Frank Lampard
Ceasul lui Frank Lampard. Sursă foto: hodinkee.com
Ceasul lui Frank Lampard. Sursă foto: hodinkee.com

O nou promovată uimește

Daniel Farke, antrenorul lui Norwich, uimește la capitolul ceasuri, el având un Rolex, modelul „Deep sea”, prin care iese de fiecare dată în evidență și se asortează perfect cu personalitatea lui.

Ceasul lui Daniel Farke. Sursă foto: cannaries.com
Ceasul lui Daniel Farke. Sursă foto: cannaries.com

Nu este primul antrenor care poartă un Rolex la mână, dar modelul pe care îl deține, îl „aruncă” într-o luptă directă cu antrenorii marilor cluburi din Anglia.

  • 9.000 de euro este prețul ceasului purtat de Daniel Farke
ADVERTISEMENT