Fotbal intern

Cece Franck Pepe, fostul jucător al lui PSG, a semnat cu CSM Poli Iași

19.08.2018 | 08:13
Cece Franck Pepe fostul jucator al lui PSG a semnat cu CSM Poli Iasi

Flavius Stoican a cerut întăriri după ce echipa lui a bifat prima victorie din sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. CSM Poli Iași s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, scor 2-1, în etapa a 5-a, iar oficialii echipei din Copou i-au făcut o nouă surpriză antrenorului în vârstă de 41 de ani.

La scurt timp după ce Flavius Stoican a anunțat că are nevoie de jucători noi la echipă pentru a-și întări lotul, oficialii lui CSM Poli Iași au anunțat că Cece Franck Pepe s-a înțeles cu gruparea din Liga 1 Betano. Fotbalistul format de PSG și Marseille s-a alăturat deja lotului condus de către Flavius Stoican.

Cece Franck Pepe, fostul jucător al lui PSG, a semnat cu CSM Poli Iași

În vârstă de 22 de ani, Cece Franck Pepe evoluează pe postul de fundaș central, iar ultima dată a jucat la clubul Zirka, din liga a 2-a din Ucraina, pentru care a bifat 13 meciuri. Acesta a ajuns la CSM Poli Iași din postura de jucător liber de contract, după ce contractul cu Zirka i s-a încheiat în această vară. Cece Franck Pepe este cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro și are 6 prezențe în echipa națională a Franței Under 16, unde a debutat pe 20 septembrie 2011.

Cece Franck Pepe a jucat pentru PSG U 19
Cece Franck Pepe în timpul unui meci jucat pentru PSG U19

Flavius Stoican a făcut scandal din cauza transferurilor făcute fără știrea lui

Momentan nu se știe dacă Cece Franck Pepe a fost un fotbalist pentru care Flavius Stoican și-a dat acceptul, toate acestea deoarece antrenorul lui CSM Politehnica Iași a avut o conferință de presă expozivă înaintea meciului cu FC Botoșani în care îi acuza pe oficialii din Copou că au făcut transferuri fără să îi ceară părerea și că s-a trezit la antrenamente cu mai mulți jucători de care nu știa. Mai mult, antrenorul în vârstă de 41 de ani îi critica pe șefii săi că nu fac investițiile necesare și că echipa trăiește din drepturile TV.

Deși nu a vrut să dea nume, Flavius Stoican a lansat acuzele la adresa lui Tibor Selymes. Fostul internațional român în vârstă de 48 de ani este noul director sportiv al echipei din Liga 1 Betano, iar acesta a fost cooptat în staff-ul clubului din Copou după ce omul de afaceri băimărean Horia Sabo a semnat un contract de asociere pe cinci ani cu CSM Poli Iași. Tibor Selymes este cel care s-a ocupat de transferurile făcute în perioada de mercato din această vară.

“Oamenii ăştia şi cei care suntem acum şi mergem din punct de vedere sportiv trăiesc pentru ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Trăim din banii din drepturile TV (…) Vreau să-mi dau acordul pentru fiecare jucător, dar eu mă trezesc cu câte unul la antrenamente, fără să fiu informat (…) Nu poate să vină cineva aici, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? E sat fără câini? De-aia jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea! Sunt dezamăgiţi că vine ‘tata’ al meu şi începe să vorbească, ‘bă, tu ştii cine sunt eu? Băi, băiatule, eu tai şi spânzur… a declarat Stoican.

1 prezență are Cece Franck Pepe în tricoul lui PSG U19