Fotbal international

A CEDAT! Anunţul făcut de Radamel Falcao despre Manchester United

Radamel Falcao a venit la Manchester United în postură de mare vedetă. Englezii au plătit 15 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului, avînd opţiune de cumpărare în vara...
12.03.2015 | 13:26
A CEDAT! Anunţul făcut de Radamel Falcao despre Manchester United
ADVERTISEMENT

Radamel Falcao a venit la Manchester United în postură de mare vedetă. Englezii au plătit 15 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului, avînd opţiune de cumpărare în vara acestui an. 

Atacantul plătit cu 300.000 de euro pe săptămînă a dezamăgit crunt la United reuşind să înscrie doar 4 goluri pentru “diavolii roşii”. Falcao a fost umilit de managerul Louis van Gaal, care l-a trimis să joace în echipa de tineret la începutul acestei săptămîni. Atacantul a izbucnit după criticile pe care le-a primit din partea oficialilor şi suporterilor de la club şi s-ar fi confesat apropiaţilor spunînd că: “Am făcut o alegere greşită venind la United”.

ADVERTISEMENT

Falcao se va întoarce la AS Monaco în vară, Manchester United nedorind să activeze clauza de cumpărare a columbianului, în valoare de 45 de milioane de euro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri