Fotbal intern

Cedat de U Craiova la Mediaș, Luis Nițu vrea să se „răzbune”: „Ar fi un sentiment frumos”

07.12.2020 | 16:00
Cedat de U Craiova la Medias Luis Nitu vrea sa se razbune Ar fi un sentiment frumos
ADVERTISEMENT

Luis Nițu a fost cedat foarte ușor de Universitatea Craiova celor de la Gaz Metan Mediaș, iar fostul atacant al Științei vrea să se răzbune pe fosta sa echipă. Acesta a declarat că ar fi un sentiment plăcut să marcheze împotriva trupei lui Corneliu Papură.

Nițu are și câteva goluri înscrise pentru Craiova și a fost debutat de Victor Pițurcă la echipa mare, după ce evoluase numai pentru juniori și pentru „satelitul” din Liga 3.

ADVERTISEMENT

Oltenii au neapărat nevoie de o victorie pentru a ține pasul cu FCSB, echipă ce se află la cinci puncte distanță și pare cea mai în formă formație a campionatului.

Cedat de Universitatea Craiova la Gaz Metan Mediaș, Luis Nițu anunță că vrea să se răzbune pe fosta sa echipă și că un gol ar fi un sentiment frumos

În conferința premergătoare jocului cu Universitatea Craiova, Luis Nițu a recunoscut că partida va reprezenta un moment special pentru el și îi amenință pe foștii săi colegi că va marca pe stadionul pe care îl numea cândva „acasă:

ADVERTISEMENT

„Este un meci special pentru mine, pentru că acolo am crescut și m-am dezvoltat. Este ceva important pentru mine să joc împotriva lor. Dacă aș marca ar fi un sentiment frumos. Acum nu mai aparțin de acea echipă, vreau să-mi fac treaba aici. O să fie un gol ca oricare altul,” a declarat atacantul de doar 19 ani.

Actualul jucător al Mediașului este părere că Știința reprezintă un adversar incomod: „O să fie un meci foarte greu, pentru că întâlnim o echipă ofensivă. Prevăd un meci cu foarte multe goluri și sperăm ca la final noi să câștigăm. O să fie diferit față de Cupă, mai ales că întâlnim o echipă care are pretenții la titlu.”

ADVERTISEMENT

De aceeași părere este și Jorge Costa, antrenorul său: „Avem parte de încă un meci dificil într-o perioadă scurtă de timp. Jucăm împotriva unei echipe cu alte obiective decât ale noastre. Cred că ei țintesc titlul de campioni, dar chiar și așa noi trebuie să ne facem treaba, să rămânem concentrați știind că va fi un meci greu, dar care se joacă 11 contra 11. Trebuie să fim foarte serioși, concentrați, să nu facem greșeli, dacă vrem să revenim acasă cu cele 3 puncte.”

În afacerea Luis Nițu a intrat și transferul lui Marius Constantin în Bănie

Marius Constantin este singurul jucător transferat de Universitatea Craiova care a dat randament până în momentul de față. Experimentatul fundaș a devenit pilon de bază în defensiva oltenilor. Cedarea lui Nițu la Gaz Metan Mediaș a făcut parte din toată această afacere:

ADVERTISEMENT

„Luis Niţu a fost vândut la Gaz Metan Mediaş, care ne-a virat dreptul de solidaritate. Cei de la Craiova s-au cam descotorosit foarte urât de el. Ei aşa procedează acolo la fel cu toţi juniorii care nu fac ce vor ei.

Copiii ăştia stau pe 8-10 milioane de lei vechi acolo, nu mai sunt juniori, au 19 ani, dar trebuie să accepţi termenii lor sau să pleci. Silviu Bogdan se ocupă de toţi juniorii noştri şi ştiu ce vorbesc,” spunea Dani Nicolae, antrenorul care l-a descoperit pe Luis Nițu la CSS Caracal.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș : 3,45 este cota pentru „Universitatea Craiova câștigă la o diferență de un singur gol“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT