Sport

Cehia – Anglia, capul de afiș al zilei de marți! Cele mai tari pariuri combo din confruntare

Cehia joacă împotriva Angliei pe Wembley în capul de afiș al meciurilor de marți. Care sunt cele mai tari pariuri combo din meci.
21.06.2021 | 21:56
Cehia  Anglia capul de afis al zilei de marti Cele mai tari pariuri combo din confruntare
ADVERTISEMENT

Naționala Angliei a fost considerată a doua favorită a competiției înainte de start, însă echipa antrenată de Gareth Southgate a jucat economicos în acest start de turneu și a adunat patru puncte după primele două etape.

Cehia – Anglia, capul de afiș al zilei de marți!

Meciul care se va disputa marți, de la ora 22:00, împotriva cu Cehia este pentru șefia grupei. Naționala lui Jaroslav Šilhavý a reușit două meciuri solide împotriva Scoției și Croației, obținând patru puncte și având mari șanse de calificare mai departe.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii văd un meci echilibrat între cele două naționale, Anglia fiind favorită să se impună, mai ales că doar victoria îi asigură șefia în grupă, care vine cu avantajul de a evolua în optimi pe teren propriu.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Anglia să câștige, sub 2,5 goluri și sub 9,5 cornere este 4,60.

ADVERTISEMENT

Southgate, nemulțumit de cum a arătat echipa cu Scoția: „Şi noi am fost dezamăgiţi”

Jocul modest din confruntarea cu Scoția a dus la reacții dure din partea fanilor de pe Wembley, care și-au huiduit favoriții la finalul remizei albe care mai complică puțin calculele grupei. Southgate a declarat că echipa lui nu merita să câștige:

„Este un rezultat mai degrabă meritat, înainte de toate. Noi n-am făcut destul ca să câştigăm acest meci, nu ne-am creat destule ocazii clare ca să-l câştigăm, dar nu cred că meritam nici să pierdem.

ADVERTISEMENT

Trebuie să felicităm Scoţia care s-a apărat foarte bine şi a folosit bine mingea. Trebuie să avem în minte că este un pas important în direcţia calificării, care este pentru noi principalul obiectiv.

Fanii au dreptul să reacţioneze cum vor. Şi noi am fost dezamăgiţi de evoluţia noastră şi înţeleg pe deplin reacţia lor”, a spus Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Anglia să câștige, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere este 8,50.

Cehia câștigă grupa la egalitate de puncte!

În cazul în care confruntarea se va încheia la egalitate, Cehia va reuși să câștige grupa, însă asta poate avea două tăișuri. Câștigătoarea grupei D va întâlni în optimi locul 2 din grupa F care poate fi ocupat de Germania, Portugalia sau Franța.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: egal, sub 2,5 goluri și peste 9,5 cornere este 7,00.


  • (P) 21,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Cehia să câștige, peste 2,5 goluri și peste 9,5 cornere. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT