Sport

Cehia – Danemarca, sfertul surpriză de la Euro 2020! Pariuri speciale pe această confruntare

Cehia și Danemarca se înfruntă într-un sfert de finală surprinzător la Euro. FANATIK vă prezintă câteva pariuri speciale de la această confruntare
02.07.2021 | 18:53
Cehia  Danemarca sfertul surpriza de la Euro 2020 Pariuri speciale pe aceasta confruntare
ADVERTISEMENT

Euro 2020 a oferit până acum multe surprize. Nicio echipă din “grupa morții” nu a mai rămas în competiție, fiind pe rând eliminate Portugalia, Franța și Germania. În plus, alte două echipe care au încheiat grupele pe primul loc sunt out: Suedia și Olanda.

Cehia – Danemarca, sfertul surpriză de la Euro 2020!

Danemarca a început competiția cum nu se putea mai rău. Accidentul lui Christian Eriksen a șocat o întreagă lume, iar după întreruperea provocată de acest incident, danezii au cedat în fața Finlandei, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi o înfrângere în fața Belgiei cu 1-2 și șansele de a trece mai departe erau teoretice. Însă, Danemarca a reușit să răstoarne calculele și să spulbere în următoarele două meciuri Rusia (4-1) și Țara Galilor (4-0) pentru calificarea în sferturi.

Cehia, victorie şoc împotriva Olandei!

De cealaltă parte, Cehia a început perfect cu o victorie în fața Scoției, scor 2-0. A urmat o remiză cu Croația și o înfrângere cu Anglia care le-a adus locul trei în grupă și calificarea mai departe elevilor lui Jaroslav Šilhavý.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca scorul să fie egal în primele 15 minute este 1,21.

Cehia a reușit o victorie șoc în optimile de finală în fața Olandei. Echipa lui Jaroslav Šilhavý a făcut un meci perfect la Budapesta și a obținut o calificare neașteptată în sferturile de finală, unde va întâlni Danemarca.

Patrik Schick, unul dintre golgheterii turneului! Îl egalează pe Cristiano?!

Patrik Schick este unul dintre golgheterii turneului cu patru reușite și arată o formă excepțională. De cealaltă parte, Kasper Dolberg a înscris o “dublă” în fața Țării Galilor, deci am putea asista și la un recital din partea atacanților.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru ca orice jucător să marcheze un hattrick în meci are cota 20,00. 

Cote mari pentru intervenţia VAR în meci

Arbitrajul video a fost protagonist la această ediție a Campionatului European. Este pentru prima dată când avem VAR la un Euro și multe decizii au fost luate pe baza arbitrajului video.

ADVERTISEMENT

Pariurile pe folosirea VAR-ului sunt o opțiune care pot aduce un profit frumos dacă se confirmă, mai ales în condițiile în care cotele sunt foarte tentante.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “arbitrul va anula gol pe baza VAR” este 4,30. 


  • (P) 3,21 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru “penalty acordat în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: