Sport

Cehii anunță despărțirea de Victor Angelescu! Ce se va întâmpla cu președintele Rapidului?

Victor Angelescu nu mai este director pe Europa al companiei APS Holding. Cehi au anunțat despărțirea de președintele clubului Rapid. APS rămâne, însă, acționar al grupării din Giulești.
20.01.2022 | 16:15
Cehii anunta despartirea de Victor Angelescu Ce se va intampla cu presedintele Rapidului
Victor Anglescu a ieșit din conducerea APS Holding și se va dedica exclusiv clubului Rapid
ADVERTISEMENT

Mutare interesantă în Giulești. Finanțatorul clubului, Victor Angelescu, a ieșit din bordul de conducere al companiei APS Holding, specializată pe recuperare de creanțe.

Angelescu, alături de compania cehă, rămân în continuare principalii finanțatori ai clubului Rapid, în care dețin 97% din acțiuni.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu se va dedica exclusiv clubului Rapid

Omul de afaceri Victor Angelescu a intrat în acționariatul clubului Rapid încă din 2018. La început achiziționase doar 40% din pachetul de acțiuni.

Odată cu promovarea în Liga 1, Angelescu, împreună cu APS, compania pe care a condus-o vreme de 12 ani, au ajuns să dețină 97% din Rapid.

ADVERTISEMENT

Afaceristul are planuri mari cu trupa giuleșteană și, cel puțin în perioada următoare, se va dedica clubului pe care vrea să-l ducă în elita fotbalului românesc.

”Victor a condus întreaga activitate de recuperare a creanțelor între 2018 și 2021, extinzând succesul APS România și pe o multitudine de alte piețe.

ADVERTISEMENT

Datorită ambiției și devotamentului său, filiala din România, pe lângă altele, a devenit cea mai mare companie cehă din țară”, a declarat, la plecarea lui Angelescu, Martin Machoň, CEO al APS Group.

Rapid și-a prezentat ultimele achiziții, înaintea meciului cu U Craiova

Rapid continuă lupta pentru un loc în play-off. Vișiniii încep în forță noul an, disputând primul derby al ”primăverii”, cu Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Meciul ar putea fi amânat din cauza numărului mare de persoane infectate cu noua tulpină de coronavirus, din rândul oltenilor. Până se va lua o decizie finală în acest sens, rapidiștii și-au prezentat ultimele achiziții și vor face deplasarea la Craiova.

Transferurile perfectate de Rapid în această iarnă sunt Mattias Kait, mijlocaș central, Matias Perez Acuna, fundaș dreapta, atacantul Jakub Vojtus și Răzvan Onea, fundaș dreapta.

Dintre aceștia, doar Onea a făcut pregătirea cu trupa lui Mihai Iosif, însă antrenorul nu crede că acest lucru va fi un impediment în adaptarea noilor jucători.

” E o situație pe care am avut-o și la începutul campionatului și sper să se repete. Și atunci au venit jucători în ultimul moment, pe care nu i-am avut în cantonament și am avut rezultate foarte bune.

Sunt mulțumit de cum arată lotul. Avem un lot echilibrat, din punct de vedere valoric și numeric. Sunt mulțumit și sper să-și facă treaba cât mai bine. Noi ne-am pregătit pentru meci, dacă se va decide amânarea ne vom supune.

Noi mergem, mâine (vineri – n.r.), la Craiova”, a spus Mihai Iosif în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT