Fotbal intern

Cehii anunță plecarea lui Florin Niță de la Sparta Praga: „Ar putea ajunge la FCSB”

12.04.2020 | 21:03
Cehii anunta plecarea lui Florin Nita de la Sparta Praga Ar putea ajunge la FCSB
ADVERTISEMENT

Florin Niță este aproape de plecarea de la Sparta Praga, după ce a pierdut postul de titular în favoarea lui Milan Heca, iar una dintre variantele anunțate de cehi pentru viitoarea destinație a portarului român este FCSB.

Florin Niță, aproape de plecarea de la Sparta Praga

FCSB este în căutarea unui portar după ce Cristi Bălgrădean a semnat, pentru sezonul viitor, cu rivala CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Varianta Florin Niță a fost adusă în discuție și de patronul Gigi Becali, care a recunoscut că l-ar dori dacă portarul ar accepta o diminuare a salariului pe care îl încasează la Sparta Praga, iar cehii anunță că românul este la un pas de plecare.

Ce se va întâmpla cu Florin Niţă? În vestiar se vorbeşte despre frustrarea acumulată pentru poziţia în care se află şi că se gândeşte la plecarea de la Sparta Praga. În această situaţie, probabil că Sparta nu se va împotrivi.

ADVERTISEMENT

O posibilă mutare în Cehia e improbabilă, din cauza salariului mare, astfel că e de aşteptat să plece în străinătate. În plus, ar putea ajunge în România, ţara natală, la FCSB, fosta Steaua Bucureşti”, au scris cehii de la Efotbal.

FCSB, trei portari tineri pentru sezonul viitor

După despărțirea de Cristi Bălgrădean și în cazul în care transferul lui Florin Niță nu se va concretiza, FCSB ar putea rămâne în trei jucători tineri pentru postul de portar.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad, 20 de ani, titular după ce Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, Toma Niga, 22 de ani, și Ștefan Târnovanu, 19 ani, transferat de la Poli Iași pentru sezonul viitor, ar fi cele trei variante pe care antrenorul FCSB le-ar avea pentru postul de portar.

Florin Niță a mai jucat în tricoul roș-albastru în perioada iulie 2013 – ianuarie 2018, când a reușit să câștige două titluri de campion național și o Cupă a României.

ADVERTISEMENT
  • 1.350.000 de euro a plătit Sparta Praga pentru transferul lui Florin Niță de la FCSB