Sporturi

Cehii au analizat-o pe Simona Halep! “Bustul imens s-a micşorat, iar acum a redevenit mare” Foto

10.08.2018 | 17:41
Cehii au analizato pe Simona Halep Bustul imens sa micsorat iar acum a redevenit mare Foto

Cehii au analizat-o pe Simona Halep. Presa din Cehia a scris despre ascensiunea jucătoarei de tenis din România, care ocupă în prezent prima poziţie în clasamentul WTA. Jurnaliştii de la Blesk Sport au scris despre operaţia de micşorare a sânilor pe care a suferit-o sportiva de 26 de ani în 2009 şi au ajuns la concluzia că bustul acesteia s-a mărit în ultimul timp.

“Misterul numărului 1 Halep: Sânii imenşi s-au micşorat, iar acum au redevenit mari”, este titlul materialului în care cehii au analizat transformarea jucătoarei de tenis din România. “O operaţie radicală a făcut-o cea mai bună jucătoare de tenis. În toamna anului 2009, Simona Halep a decis să-şi micşoreze sânii. Motivul: nu putea să joace bine din cauza lor. După operaţie, Simona Halep a început să urce în clasament, până a ajuns numărul 1 mondial”, au scris cehii de la Blesk Sport. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cehii au analizat-o pe Simona Halep

Cehii au analizat-o pe Simona Halep. “În urma operaţiei, Simona Halep a putut să-şi cumpere bustiere cu mărimea 75C. Chiar dacă fanii ei au fost dezamăgiţi, decizia a fost una bună pe plan sportiv. Din punct de vedere medical, nu este neobişnuit ca sânii să crească după operaţie, fiind acţiunea unui hormon pro-activ”, au mai scris jurnaliştii cehi. Simona Halep a ajuns în sferturile de finală ale turneului WTA de la Montreal, unde o va întâlni pe Caroline Garcia.

Simona Halep are avantaj clar în meciurile directe contra Carolinei Garcia, scor 4-1. A învins-o ultima dată pe jucătoarea din Franţa în sferturile de finală de la Roma, pe zgură, fără prea mari emoţii, scor 6-2, 6-3. Celelalte patru partide directe s-au disputat pe hard, la fel cum va fi cazul la Montreal. Singurul succes al franţuzoaicei a venit în finala de la Beijing, în 2017, 6-4, 7-6 (3). Simona avea să-şi ia revanşa o lună mai târziu, la Singapore, 6-4, 6-2. Primul duel direct a fost în 2016, la Sydney, victorie în trei seturi pentru Halep.

“Greutatea sînilor mă deranja. Mă trăgeau înapoi şi nu îmi permiteau să reacţionez cum trebuie. Nu îmi plăceau nici în viaţa de zi cu zi. Aş fi făcut operaţia chiar dacă nu aş fi fost sportivă. Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Poate faptul că am făcut-o a fost important pentru unde am ajuns astăzi. Însă nu simt că m-am sacrificat fiind aici sau jucând tenis, pentru că îmi place cu adevărat acest sport şi niciodată nu îmi este greu să mă antrenez”, a declarat Simona Halep în mai 2010 în Daily Mail.

Jurnaliştii din Cehia au scris despre Simona Halep
Jurnaliştii din Cehia au scris despre Simona Halep