Cehii sînt încrezători înaintea "dublei" cu Steaua: "Ştiu echipa pe care o voi folosi!"

Steaua va juca împotriva formaţiei Sparta Praga în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar meciul tur va avea loc marţi, 26 iulie, în deplasare la Praga, de la ora 21:00.

Zdenek Scansy, antrenorul celor de la Sparta Praga, a vorbit despre întîlnirea cu Steaua, după partida disputată împotriva celor de la Fenerbahce.

"Apărarea a depus un efort remarcabil în a doua jumătate a jocului, dar din păcate ne-a lipsit şansa de a marca un gol. Au fost două reprize total diferite, dar meciul acesta m-a ajutat mult şi ştiu deja echipa pe care o voi utiliza cu Steaua. Acum ştiu ce am de făcut, dar probabil că vor exista schimbări în jocul din deplasare. Vom pregăti foarte bine meciul de acasă cu Steaua, apoi voi vedea ce schimbări voi face pentru partida de la Bucureşti. Momentan, nu ştiu ce portar va apăra, dar vom decide. Apărarea este punctul nostru forte", a spus tehnicianul cehilor.

"Cred că partida cu Fener a fost un test foarte util înaintea meciului cu Steaua. Am jucat foarte bine, am ţinut mingea aşa cum trebuie, am făcut un meci bun, dar cu toate că am avut şi unele şanse mari nu am putut să marcăm. A fost o repetiţie bună pentru meciul cu Steaua. Avem un joc important într-o săptămînă şi vom da totul pentru a fi în forma cea mai bună", a spus şi Michal Kadlec.