Fotbal intern

A apărut Comisia Tehnică de la Dinamo care-l urmărește și-l ajută pe Adrian Mihalcea. Cine sunt cei 5 supervizori. Exclusiv

04.06.2020 | 16:35
A aparut Comisia Tehnica de la Dinamo carel urmareste sil ajuta pe Adrian Mihalcea Cine sunt cei 5 supervizori Exclusiv
ADVERTISEMENT

La Dinamo și-a făcut apariția Comisia care-l supervizează și-l ajută în același timp pe antrenorul principal Adrian Mihalcea. Este un fel de Comisie Tehnică, cum spun cei din staff-ul tehnicianului nou instalat.

FANATIK a aflat că membrii noii Comisii și-au făcut deja „debutul” la amicalul Dinamo – Rapid, câștigat de „câini” cu 1-0 după golul lui Slavko Perovic. Au debutat, altfel spus, odată cu Mihalcea!

ADVERTISEMENT

Cei cinci supervizori din noua Comisie Tehnică de la Dinamo care-l ajută pe antrenorul principal Adrian Mihalcea

Dinamo încearcă să se întărească la nivel tehnic după numirea lui Adrian Mihalcea ca antrenor principal. În afara oamenilor din propriul staff al lui Adi, șefii de la Rin au mai constituit o comisie care să-l supervizeze și să-l ajute pe Mihalcea.

Această Comisie, căreia șefii îi spun pompos Comisie Tehnică, este formată din cinci membri. Toți au fost prezenți la amicalul de la Săftica dintre Dinamo și Rapid, adjudecat de gazde la limită.

ADVERTISEMENT

Cei cinci oameni-supervizori sunt Iulian Mihăescu, fostul antrenor secund al lui Dusan Uhrin, actualul team-manager Ionel Dănciulescu, Marius Iorga, dar în principal două noi sosiri de ultimă oră la echipă. Și anume Cornel Țălnar și Ion Marin, doi dinamoviști cu vechi state de servicii în „Groapă”.

Rolul acestora este să urmărească atent tot ce ține de vestiarul lui Dinamo, fără a se implica direct în antrenamente sau în meciuri. Vor avea ulterior discuții cu antrenorul principal Adrian Mihalcea și-i vor transmite ce observații au pentru ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Cornel Țălnar este implicat activ zilele acestea și în vânzarea lui Dinamo lui Juan Jose Melero Marin

Este interesantă revenirea aproape de Dinamo a lui Cornel Țălnar și a lui Ion Marin. Primul este foarte activ de câteva săptămâni la Dinamo, pentru că este unul dintre reprezentanții în România ai spaniolului Juan Jose Melero Marin.

„Țânțarul” este văzut aproape zilnic la Rin și pare foarte încrezător că Ionuț Negoiță și spaniolii lui Melero Marin vor ajunge în final la un numitor comun și Dinamo se va vinde! Primul pas este virarea în conturile clubului până vineri, 5 iunie, a celor 500.000 de euro promiși, așa cum dezvăluia ProSport.

ADVERTISEMENT

Și Ion Marin a revenit la prima dragoste, iar în ceea ce-l privește pe Ionel Dănciulescu, al cărui contract cu Dinamo e pe final, sunt semnale că va continua la club. Depinde de discuția cu șefii și de doleanțele fiecărei părți. Fanii „au votat” pentru rămânerea lui „Danciu” în conducerea clubului.

Adrian Mihalcea îi are în staff pe Gică Mihali, Sebastian Moga, Cătălin Grigore și Silviu Ion

În acest moment, din punct de vedere al staff-ului tehnic, Dinamo stă foarte bine. Adrian Mihalcea se bazează pe oameni alături de care a mai muncit și îi cunoaște foarte bine.

Fostul secund al lui Cosmin Contra de la echipa națională colaborează cu Gică Mihali și Sebastian Moga, ca antrenori secunzi, Cătălin Grigore, antrenor cu portarii, metodistul Silviu Ion și preparatorul fizic George Neagu.

Inițial, în momentul în care Mihalcea a fost prezentat la Dinamo în luna martie, după plecarea cehului Dusan Uhrin, în staff-ul lui Adi era și Iulian Mihăescu. Acesta „a avansat” acum și este unul dintre cei cinci membri ai Comisiei Tehnice. Totul ca să-i fie bine lui Dinamo! Mai ales acum, după ce Bogdan Bălănescu a rezolvat și problema urgentă a celor 10 jucători care terminau contractul pe 30 iunie 2020.

  • 13 iunie 2020, ora 20:00 este data primului meci oficial al lui Dinamo după pandemie: pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște
  • 5.000 de euro lunar este salariul lui Adrian Mihalcea la Dinamo, care în acest final de sezon și-a propus să câștige Cupa României și să nu aibă probleme în play-out
ADVERTISEMENT