Carousel hot news

“Cei de la Braşov m-au minţit! Au să-mi dea bani!”

Ştefan Grigorie s-a despărţit de FC Braşov în iarnă, iar Marius Şumudică l-a adus la Concordia Chjiajna. Mijlocaşul nu are amintiri prea plăcute din perioada petrecută la Poalele Tîmpei...
02.04.2015 | 10:41
“Cei de la Braşov m-au minţit! Au să-mi dea bani!”
Anthos Solomou,Stefan Grigorie

Ştefan Grigorie s-a despărţit de FC Braşov în iarnă, iar Marius Şumudică l-a adus la Concordia Chjiajna. Mijlocaşul nu are amintiri prea plăcute din perioada petrecută la Poalele Tîmpei şi susţine că a fost minţit de conducerea “stegarilor”.

„La FC Braşov s-au făcut multe promisiuni, dar cei din conducere nu s-au ţinut de cuvînt. Cel puţin în cazul meu nu s-a făcut nici cel mai mic efort să fiu păstrat în lot. Am fost minţit. Nu regret nimic, pentru că eu ştiu că mi-am făcut datoria pentru acest club, astfel că cei de la Braşov nu au ce să-mi reproşeze. Am jucat un an la FC Braşov, au fost condiţii foarte grele, dar noi, jucătorii, ne-am făcut pe deplin datoria“, a spus Grigorie pentru Monitorul Expres.

Grigorie a comentat şi decizia conducerii lui FC Braşov de a îndepărta de la echipa mai mulţi jucători importanţi, în frunte cu Buga şi Marinescu.

Chiar nu am fost surprins de faptul că FC Braşov a dat afară mai mulţi jucători. Este regretabil şi nu este normal să se întîmple aşa ceva. Am fost coleg cu Buga, cu Marinescu, dar şi cu ceilalţi şi nu meritau un astfel de tratament. Ce poţi să mai spui cînd jucători care au însemnat ceva pentru FC Braşov sînt daţi afară în asemenea mod? Mie mi-au spus, atunci cînd am plecat, că îmi voi primi banii, după care am aflat că FC Braşov a intrat în insolvenţă. Sînt în aceeaşi situaţie cu ceilalţi jucători. Am avut «podul» plin de promisiuni, cert este că am bani de luat şi nu ştiu dacă îi voi mai primi vreodată“, a spus Grigorie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri