Fotbal intern

Cei de la Sepsi sunt sinceri: “Ce noroc am avut!” La ce nu vrea să se uite eroul Herea

Sepsi a obţinut o victorie mare la Iaşi, prima în deplasare din acest sezon. Antrenorul Valentin Suciu recunoaşte franc că echipa sa a câştigat datorită a două elemente: forma excelentă a...
28.08.2017 | 23:36
Cei de la Sepsi sunt sinceri Ce noroc am avut La ce nu vrea sa se uite eroul Herea

Sepsi a obţinut o victorie mare la Iaşi, prima în deplasare din acest sezon. Antrenorul Valentin Suciu recunoaşte franc că echipa sa a câştigat datorită a două elemente: forma excelentă a portarului Bela Feher şi norocul chior! Tehnicianul l-a lăudat şi pe marcatorul celor două goluri ale echipei sale, Claudiu Herea, despre care a spus că a îl voia la echipă încă de acum un an.

“Victoria de azi a fost obţinută cu multă încredere şi foarte multă şansă. Am avut şi un portar într-o formă de zile mari. Eu pe Herea îl voiam la echipă şi când eram în Liga a doua. El e capabil de mai mult”, a spus antrenorul Valentin Suciu.

Herea Iasi – Sepsi. De ce n-a mai ajuns Patrick la Iaşi

Eroul meciului, Claudiu Herea, a fost foarte rezervat după victorie. Herea cel mic spune că nu vrea să se uite la poziţia ocupată de echipa sa în clasament şi că motivaţia trebuie să rămână la fel pentru salvarea de la retrogradare.

“Nici nu vrem să ne uităm la clasament! Ştiu că stăm acum foarte bine, dar noi trebuie să ne vedem de treabă şi să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Claudiu Herea.

“Victorie foarte importantă, sper că ne-am revenit după trei înfrângeri. Am fost mult mai motivaţi azi. Ştiu că în vară trebuia să ajung la Iaşi. Era totul rezolvat dar, dimineaţă, când trebuia să plec spre Iaşi, s-a schimbat modificarea”, a declarat Patrick Petre.