Fotbal intern

Cei doi jucători distruși de Becali după FCSB – Viitorul 1-2: „Râdeam ca prostul. Cum să iei campionatul cu ăștia?!”

11.03.2019 | 23:39
Cei doi jucatori distrusi de Becali dupa FCSB  Viitorul 12 Radeam ca prostul Cum sa iei campionatul cu astia

FCSB a pierdut primul meci din play-off, 1-2 pe teren propriu cu Viitorul. Înfrângerea nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali. Finanțatorul echipei a fost cel mai supărat pe Romario Benzar și pe Dragoș Nedelcu. 

Cei doi jucători distruși de Becali după FCSB – Viitorul 1-2

Becali a avut însă și un remarcat, lăudându-l pe Iulian Cristea, titular la primul său meci pentru FCSB.

„Cum să joci fotbal cu Benzar. M-a pufnit râsul ca prostul. În minutul 75 nu-l ataca nimeni și el a dat mingea în tribună. O să fie crățenie la vară. Jucători care iau 15-20 de mii de euro pe lună. Dar nu mai vreau să-i critic. Ei atât pot. Sunt jucători care vor, dar nu pot. Eu sunt vinovat că i-am luat.

L-am întrebat pe Meme care e situație cu Cupa. Ne rugăm să ia Cupa Viitorul sau Craiova. Noi acum ne luptăm să prindem cupele europene, nu să luăm titlul. Înainte aveam bărbați în echipă, acum cum poți să iei titlu cu ăsta care se împiedică (n.r. Dragoș Nedelcu). Iulian Cristea mi-a plăcut. Nedelcu are bun-simț e băiat cuminte, i-a fost rușine de Ianis pe teren. 

A mai trecut încă un an. În vară trebuie să luăm jucători de războinici, de forță. Ăștia sunt jucători de miuță. O să înființez o echipă de fotbal în sală să joc cu ei. Ei nu sunt fotbaliști să câștigi campionatul cu ei. Cum să iei campionatul cu ăștia?!” – a spus Gigi Becali la Digisport.