Fotbal intern

Cei doi jucători pe care Gigi Becali i-a pus la pământ! Cum subminează echipa. Exclusiv

26.04.2021 | 22:12
Cei doi jucatori pe care Gigi Becali ia pus la pamant Cum submineaza echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut primul meci în play-off, 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, şi a ratat şansa să se distanţeze în fruntea clasamentului. FANATIK a aflat cine sunt cei doi jucători ai liderului puşi la pământ de Gigi Becali în ultimele săptămâni.

Chiar dacă este lider în Liga 1, situaţia de la FCSB nu este una prea liniştită. Din informaţiile FANATIK, Iulian Cristea şi Ionuţ Vînă sunt demoralizaţi după ce Gigi Becali a luat câteva decizii importante în privinţa formulei de start.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea şi Ionuţ Vînă, jucătorii pe care Gigi Becali i-a pus la pământ

FANATIK a aflat că Iulian Cristea este cu nervii la pământ după ce Gigi Becali l-a impus pe Denis Haruţ în defensiva celor de la FCSB, lucru care s-a văzut în ultimele două meciuri ale echipei. Cu Academica Clinceni, fundaşul adus de la FC Botoşani a fost integralist, în timp ce Cristea a fost înlocuit la pauză cu Andrei Miron.

Cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Denis Haruţ a fost din nou titular, făcând cuplu cu Andrei Miron, însă i-a cedat locul lui Iulian Cristea la pauză. Din titular incontestabil, fundaşul de 26 de ani s-a trezit în varianta a treia pentru poziţia centrală din defensivă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Ionuţ Vînă este a doua victimă a lui Gigi Becali. Patronul “roş-albaştrilor” l-a forţat pe Răzvan Oaidă pe postul de mijlocaş central, chiar dacă fotbalistul de 23 de ani a avut evoluţii modeste în ultimul timp, la FCSB şi la naţionala de tineret.

La fel ca în cazul lui Iulian Cristea, decizia lui Gigi Becali l-a demoralizat profund şi pe Ionuţ Vînă, care şi aşa bifase puţine minute în actualul sezon pentru FCSB. Mijlocaşul de 26 de ani a strâns 704 minute în cele 23 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Decizia e de neînţeles în cazul lui Iulian Cristea. E cel mai bun fundaş central din Liga 1

Iulian Cristea a fost surprins cu lacrimi în ochi în timpul celei de-a doua reprize din Academica Clinceni – FCSB 0-2, semn că este cu moralul la pământ din cauza deciziei lui Gigi Becali, cu toate că fotbalistul de 26 de ani se numără printre cei mai buni jucători din Liga 1.

La finalul sezonului regulat, conform indexului InStat, Iulian Cristea avea cel mai bun punctaj (278) din rândul fundaşilor centrali din Liga 1. Fotbalistul era urmat de Andrei Miron, colegul din defensivă, ceea ce făcea ca FCSB să aibă cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din campionat.

ADVERTISEMENT

Denis Haruţ, cel care a fost impus în centrul defensivei, ocupa locul 20 în topul celor mai buni fundaşi centrali din Liga 1, la finalul sezonului regulat, cu un index InStat de 247. Adus în iarnă de la FC Botoşani, fotbalistul de 22 de ani are 8 meciuri în tricoul liderului din play-off.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,95 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!