Fotbal international

Cei mai faimoşi fani ai lui Real Madrid şi Barcelona: Richard Gere vs Elton John. Galerie foto

06.02.2019 | 16:51
Cei mai faimosi fani ai lui Real Madrid si Barcelona Richard Gere vs Elton John Galerie foto

El Clasico se joacă în mod evident și pentru tribune. Cele două formații au adunat de-a lungul timpului numeroși suporteri. Printre cei mai faimoşi fani ai lui Real Madrid şi Barcelona se află nume grele, oameni care au scris istorie în cinematografie, alte sporturi, industria muzicală sau chiar politică. Astfel, de la Richard Gere la Elton John sau de la Shakira la Kobe Bryant, mai multe vedete nu au ezitat să-și arate simpatiile pentru cele două formații și s-au fotografiat de-a lungul timpului pe cele două arene sau cu tricourile favoriților.

Unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Richard Gere a ținut morțiș să se imortalizeze alături de trofeul UEFA Champions League. Tot un fan al galacticilor s-a declarat și interpretul latino Alejandro Sanz. Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Ben Affleck, mare suporter al tuturor echipelor din Boston, în mod special al celor de la Red Sox, dar inima actriței aparține clubului Real Madrid. Carlos Baute, Ryan Raynolds, Tom Cruise și Placido Domingo îi simpatizează și ei pe galactici. Nu se termină aici lista vedetelor care tremură la fiecare meci al deținătoarei trofeului UCL.

Cei mai faimoşi fani ai lui Real Madrid şi Barcelona

Fernando Alonso uită de Formula 1 atunci când joacă Real Madrid, în timp ce Ashton Kutcher, deși a lăsat-o în trecut pe Demi Moore, a inițiat-o pe Mila Kunnis în tainele spaniolilor de pe Bernabeu. Rafael Nadal, Silvester Stallone, Viggo Mortensen, Antonio Banderas, Julio și Enrique Iglesias și chiar Shakira sunt fani declarați ai galacticilor. Este adevărat că între timp interpreta columbiană s-a căsătorit cu Gerard Pique și probabil și-a schimbat simpatiile. În trecut însă nu a ezitat să declare că Iker Casillas, Zinedine Zidane și Sergio Ramos erau preferații ei.

De partea cealaltă lucrurile stau la fel de bine. Joan Manuel Serrat, Lewis Hamilton sau Justin Bieber s-au fotografiat în echipamentul catalanilor. Lista continuă însă cu nume la fel de grele. Elton John a declarat că are pentru totdeauna în suflet FC Barcelona, la fel ca americanul Kobe Bryant care a fost primit chiar la antrenamentul catalanilor.

  • 22.00 este ora la care va începe partida FC Barcelona – Real Madrid