Sport

Decăderea lui Tavi Popescu, analizată de cei mai importanți oameni din cariera sa: „Se stinge încet și problema e doar la el”

Cei mai importanți oameni din cariera lui Octavian Popescu, Giovanni Becali și MM Stoica, au vorbit deschis despre el, explicând că acesta se stinge încet.
23.09.2022 | 21:00
Decaderea lui Tavi Popescu analizata de cei mai importanti oameni din cariera sa Se stinge incet si problema e doar la el
Cei mai importanți oameni din cariera lui Tavi Popescu au vorbit despre el. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a recunoscut că este supărat pe Tavi Popescu pentru că a apelat la un mental coach pentru a ieși din impas.

Cei mai importanți oameni din cariera lui Tavi Popescu au vorbit despre el

Giovanni Becali și MM Stoica, cei mai importanți oameni din cariera lui Octavian Popescu, au despre acesta, încercând să îi deschidă ochii puștiului FCSB-ului pentru a nu-și rata cariera de fotbalist:

ADVERTISEMENT

„Tavi Popescu e un copil care nu întreba de bani. Colegul lui de cameră ia 10.000 de euro și așa i s-a dat și lui aceeași sumă, pentru că Miculescu poate nu promitea atât de mult ca el.

E presiunea mare pentru el, cred că e copleșit de presiune. Nu mai e copilul ăla care marca un gol și se ducea la galerie, i-a dispărut zâmbetul.

ADVERTISEMENT

A primit o mașină din partea clubului care a costat 40.000 de euro, trebuia să plătească niște rate la ea, dar nu s-a pus problema să și le plătească, pentru că mașina i-a plătit-o clubul.

Trebuie să se concentreze doar pe fotbal. Dacă nu se trezește, o să piardă echipa. S-a trezitu cu prea mulți bani, trebuie să înceapă să joace”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Txiki Begiristain pentru el. De la Chivu și Mutu n-am mai vorbit cu el despre un jucător. Dar Tavi Popescu se stinge încet, încet și problema e doar la el”, a mai spus Giovanni Becali, la TV OrangeSport.

„S-a schimbat și nu în bine!”

MM Stoica a spus că Octavian Popescu nu s-a schimbat în bine și că a pierdut echipa la FCSB, fără să dea multe detalii despre viața extrasportivă a jucătorului:

ADVERTISEMENT

„Implicarea lui e totală la antrenamente, dar realizările sunt mai puține. El din păcate e schimbat și nu în bine. Am așteptat de multe ori să vină să vorbească cu mine, n-a venit, sunt motivele lui. Echipa a pierdut-o, bineînțeles, va trebui să tragă de el.

Nu există niciun jucător de nivelul lui în România, dar dacă nu e concentrat doar pe fotbal e problema lui. Am ajuns la vârsta la care nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. Când ajunge un fotbalist să apeleze la mental coaching, pentru mine nu mai contează atât de mult acel jucător.

De ce? Ăia sunt niște impostori, se vede cât de bine a mers treaba. Am ajuns la un nivel la care pot să îndrum un jucător, îi învăț eu să mănânce, să devină fotbaliști”.

„Nu comentez dacă sunt probleme sau nu la el în afara fotbalului, dacă e să mă intereseze de cineva, pe mine mă interesează decât de un singur membru al familiei mele”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT