Carousel hot news

Pancu, VIOLENT: ”Cei mai mulţi antrenori din Liga 1 sînt CÎRPE!”

Daniel Pancu a vorbit despre schimbarea antrenorului de la Rapid, dar şi despre şansele echipei de a evita retrogradarea....
Autor: Cristian Blanuta | 15.04.2015 | 13:44
Pancu, VIOLENT: ”Cei mai mulţi antrenori din Liga 1 sînt CÎRPE!”

Daniel Pancu a vorbit despre schimbarea antrenorului de la Rapid, dar şi despre şansele echipei de a evita retrogradarea.

“Nu am fost niciodată adeptul schimbărilor de antrenor, deja sîntem la cel de-al patrulea. Şansele sînt mici, dar nu imposibile. Avem un program mai bun decît dacă am fi întîlnit echipe din prima parte a campionatului. Fără cel puţin cinci victorii nu avem nici o şansă. Nu-l cunosc pe Bergodi, însă toţi cei care au lucrat cu dînsul vorbesc cît se poate de frumos despre el.

Cristi Pustai s-a comportat la fel cu noi, doar că nu mai aveam rezultate şi de aceea s-a deteriorat atmosfera. Oamenii nu au înţeles. Poate că mai sînt cîţiva idioţi care nu au înţeles că nu am avut absolut nimic cu Pustai. 

Majoritatea antrenorilor din Liga 1 sînt nişte cîrpe, fără pic de demnitate. Sîntem de rîsul lumii, mereu sînt schimbări pe banca tehnică”, a spus Daniel Pancu pentru Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!