Fotbal international

Cei mai nebuni suporteri! Șase fani ai lui Liverpool au fost pe stadion la cele două meciuri jucate de ”cormorani” în 22 de ore

19.12.2019 | 18:22
Cei mai nebuni suporteri Sase fani ai lui Liverpool au fost pe stadion la cele doua meciuri jucate de cormorani in 22 de ore
ADVERTISEMENT

Şase fani ai echipei FC Liverpool au fost pe stadion la cele două meciuri jucate de “cormorani” în 22 de ore, cu Aston Villa în Cupa Ligii Angliei și cu Monterrey în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor.

Şase fani ai lui Liverpool au fost pe stadion la cele două meciuri jucate de “cormorani” în 22 de ore

Fără doar și poate, cei șase fani ai lui Liverpool care au văzut de pe stadion cele două meciuri ale favoriților jucate în mai puțin de 24 de ore pot fi considerați nebunii frumoși ai fotbalului.

ADVERTISEMENT

Cei șase suporteri ai cormoranilor care au parcurs peste 5.000 de kilometri pentru a-și vedea favoriții sunt soții David și Joanna Hills, Matthew Johnson, Douglas Bailey, Mark Montgomery și Paul Hart.

Plecarea spre Qatar la câteva ore după meciul cu Aston Villa

Conform cotidianului britanic Daily Mail, cei șase fani au fost prezenți marți seară la meciul din deplasare cu Aston Villa, din sferturile de finală ale Cupei Ligii, pe care Liverpool l-a abordat cu echipa de rezerve, deoarece Jurgen Klopp a decis ca vedetele să meargă în Qatar la CM al cluburilor.

ADVERTISEMENT

Triști pentru faptul că viitoarele staruri de pe Anfield Road nu au rezistat unei bătălii atât de importante și au pierdut cu 5-0, suporterii lui Liverpool au plecat de la stadion direct la aeroport, unde la prima oră a dimineții s-au îmbarcat în avionul pentru Doha.

Cursă contracronometru pentru a ajunge la stadion

După un zbor de peste șase ore, cei mai nebuni suporteri au ajuns în capitala Qatarului cu doar trei ore înainte de fluierul de start al semifinalei cu Monterrey. După o cursă contracronometru aceștia au ajuns la stadion cu doar 19 minute înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Însă, favoriții i-au făcut să uite călătoria lungă și oboseala și le-au oferit o victorie palpitantă. Liverpool s-a impus cu 2-1 printr-un gol marcat de Roberto Firmino la ultima fază și s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor.

Liverpool, la un pas de câștigarea CM a cluburilor

În lupta pentru trofeu, ”cormoranii” vor da peste formația braziliană Flamengo, care a trecut în semifinale cu scorul de 3-1 de echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal. Finala se va disputa sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp și-a exprimat vehement nemulțumirea pentru programul încărcat pe care îl are Liverpool în finalul acetui an și le-a cerut mai marilor fotbalului să se gândească la reducerea numărului de meciuri pentru sănătatea jucătorilor.

ADVERTISEMENT