Life

Cei trei băieți ai prezentatoarei Adela Popescu se confruntă cu aceeași afecțiune. Mesajul postat de vedetă

Adela Popescu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care i-a anunțat pe fani că a dat necazul peste familia ei, când oricum credea că se apropie o perioadă ciudată.
14.04.2022 | 17:06
Cei trei baieti ai prezentatoarei Adela Popescu se confrunta cu aceeasi afectiune Mesajul postat de vedeta
Băieții prezentatoarei Adela Popescu s-au îmbolnăvit. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu, prezentatoarea show-ului Vorbește lumea de la PRO TV, are inima cât un purice de când i s-au îmbolnăvit cei trei copii. La cel mai mic s-a dat startul, apoi afecțiunea a trecut și la ceilalți doi, Andrei și Alexandru.

Băieții Adelei Popescu au enterocolită

Îngerașii vedetei tv se confruntă, mai exact, cu o enterocolită. Adela va fi de acum de zece ori mai atentă la sănătatea lor, după ce s-a ales cu această problemă pe cap fix înainte de Florii.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Radu Vâlcan a scris pe pagina personală de Facebook că va avea de furcă de acum înainte și se pregătește să schimbe tot mai des așternuturile.

„Și pe când credeam că trec printr-o perioadă ciudățică, a făcut bebelușul nostru enterocolită. Apoi Andrei și Alexandru. Asta ca să-mi amintească să nu mă mai alint și să las baltă văicărelile nenecesare. Nu de alta, dar trebuie să îmi conserv energia pentru schimbat așternuturi”, a scris Adela Popescu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Enterocolita este o afecțiune destul de des întâlnită atât în cazul picilor, cât și în rândul celor mari. De cele mai multe ori, această afecțiune apare din cauza ingerării unor alimente alterate ori a nerespectării unor condiții minime de igienă.

Fanii prezentatoarei de la PRO TV, alături de vedetă

După ce Adela Popescu i-a informat pe fani peste ce hop are de trecut acum, oamenii și-au arătat simpatia încă o dată și i-au transmis prezentatoarei răbdare, iar celor trei copii multă sănătate. Postarea vedetei a strâns zeci de comentarii în doar câteva minute și peste 1,3 mii de like-uri.

ADVERTISEMENT

„Multă sănătate!; Doamne ajută să treceți cu bine; Am trecut prin asta în urmă cu două luni cu bebelușa mea. E groaznic;

Off.. E greu Adela.. Am crescut trei fetite!! Știu ce înseamnă.. Dar într o zi vor creste mari și îți vei dori sa fie din nou mici; Sănătate și putere!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT