Fotbal international

Reuniunea ad-hoc a celor trei căpitani ai Barcelonei după ratarea Cupei Spaniei. Ce au discutat cei trei

26.05.2019 | 15:47
Reuniunea adhoc a celor trei capitani ai Barcelonei dupa ratarea Cupei Spaniei Ce au discutat cei trei

Barcelona a încheiat cum nu se putea mai prost acest sezon, cu ratarea Cupei Spaniei în finala jucată sâmbătă seara pe stadionul Benito Villmarin din Sevilla. Catalanii au fost învinși cu scorul de 2-1 de Valencia și au rămas la capitolul plusuri doar cu titlul în La Liga, ceea, ce evident, nu este puțin lucru, dar nu satisface pe deplin așteptările conducerii și ale suporterilor.

Cei trei căpitani de la Barcelona, reuniune după eșecul din finala Cupei Spaniei

După cutremurul cu magnitudinea de patru grade pe scara Champions League din semifinala retur de la Liverpool vine acum și acest eșec în finala Cupei, la capătul unui meci în care echipa blaugrana a jucat mai aproape de potențialul său abia în ultimul sfert de oră, când a și reușit să marcheze, insuficient însă pentru a ajunge măcar în prelungiri.

Unul dintre cei mai afectați, după cum toate camerele de luat vederi au surprins momentul, a fost căpitanul Leo Messi, fotbalist care digeră foarte greu înfrângerile. Fața complet deznădăjduită a starului Barcelonei a fost imaginea cea mai elocventă a faptul că deși Ernesto Valverde a fost confirmat și pentru următorul sezon lucrurile nu merg prea bine pe Nou Camp.

Barcelona a pierdut Cupa Spaniei și Messi a fost expresia deznădejdii

Leo Messi, extrem de afectat după ratarea Cupei Spaniei

O dovadă clară că deja Leo Messi se gândesște la ce soluții există pentru a înlătura minusurile vizibile din jocul echipei sale, în special în atac, unde a fost pur și simplu izolat, în absența accidentaților Luis Suarez și Ousmane Dembele a fost reuniunea ad-hoc dintre cei trei căpitani ai echipei (Messi, Suarez și Gerard Pique), care a avut loc în autocarul care transoporta echipa de la stadion la aeroport pentru întoarcerea la Barcelona.

Toți jucătorii coborâseră de aproape zece minute din autocar și au fost nevoiți să îi aștepte în acest interval de timp pe cei trei căpitani care, singuri în autocar, au continuat discuțiile, despre care Pique s-a mulțumit să spună că s-au referit strict la modul cum pot fi înlăturate lucrurile care nu funcționează bine în angrenajul echipei, fără a da o altă explicație.

Tags: