Fotbal intern

Cei trei jucători de la U Craiova care pot profita după plecarea lui Devis Mangia

15.04.2019 | 20:00
Cei trei jucători de la U Craiova care pot profita după plecarea lui Devis Mangia
Bucuria jucătorilor de la Universitatea Craiova, Trei fotbaliști pot profita după plecarea lui Devis Mangia

Devis Mangia a plecat de la Universitatea Craiova, după ce a stat pe banca tehnică a oltenilor în 82 de meciuri, iar trei jucători pot profita de faptul că oficialii din Bănie au decis să îl demită pe antrenorul italian în vârstă de 44 de ani care a câștigat Cupa României cu Știința.

Cine sunt cei trei jucători de la U Craiova care pot profita după plecarea lui Devis Mangia

Răzvan Popa, Andrei Cristea și Cesar Meza Colli sunt cei trei jucători de la Universitatea Craiova care nu au fost folosiți de Devis Mangia foarte mult în ultima perioadă, iar aceștia pot profita după ce antrenorul italian și-a reziliat contractul cu formația care ocupă poziția a 3-a în clasamentul play-off-ului.

Răzvan Popa a jucat ultima dată pentru Universitatea Craiova în etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, atunci când a prins 8 minute în tricoul oltenilor. Fundașul central în vârstă de 22 de ani a fost implicat într-un conflict cu antrenorul italian, a fost exclus din lotul primei echipe și trimis să se antreneze cu satelitul Științei.

Bigdan Țîru și Andrei Cristea în meciul Poli Iași – Viitorul

Andrei Cristea, șanse mai mari să joace după plecarea lui Mangia

Un alt jucător care se poate bucura că oficialii lui U Craiova au hotărât să renunțe la serviciile lui Devis Mangia este Andrei Cristea. Fotbalistul transferat de olteni de la FC Poli Iași ca să îl înlocuiască pe Alex Mitriță, jucător vândut cu 8 milioane de dolari la New York City, nu a prins foarte multe minute în tricoul Universității Craiova. Andrei Cristea a bifat 6 meciuri pentru grupara din Bănie și a înscris un gol.

Cesar Meza Colli este al treilea fotbalist din lotul Universității Craiova căruia îi pică bine plecarea lui Devis Mangia. Atacantul originar din Paraguay nu a fost folosit de antrenorul italian în ultimele 7 etape din Liga 1 Betano. Ultimul meci al săi pentru Universitatea Craiova a fost în runda a 24-a din sezonul regulat, atunci când a bifat 13 minute.

Florin Gardoș a plecat de la U Craiova din cauza lui Devis Mangia

Florin Gardoș în perioada când juca pentru Universitatea Craiova
Florin Gardoș în perioada când juca pentru Universitatea Craiova

Florin Gardoș a fost cedat sub formă de împrumut de la U Craiova la Poli Iași, după ce fundașul român în vârstă de 30 de ani a intrat în conflict cu Devis Mangia, lucru confirmat chiar de el în momentul în care a semnat cu gruparea din Copou. Internaționalul român care a trecut pe la echipe precum FCSB și Southampton a jucat în sezonul 2018 – 2019 în cinci meciuri pentru Universitatea Craiova, iar în patru a fost ținut pe banca de rezervă, iar acesta va reveni în vară în Bănie și poate primi șanse de la viitorul tehnician al oltenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri