Cei trei militari acuzaţi de DIICOT de trafic de droguri de mare risc, în arest la domiciliu

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 08:00
Cei trei militari acuzaţi de DIICOT de trafic de droguri de mare risc, în arest la domiciliu

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, plasarea în arest la domiciliu a celor cinci suspecţi, dintre care trei militari, reţinuţi de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Decizia nu este definitivă şi a fost deja contestată de DIICOT. O parte dintre drogurile vândute de membrii grupării au fost consumate chiar în incinta unor unităţi militare, potrivit unui comunicat al DIICOT, scrie Agerpres.

“În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada mai — august 2016 inculpaţii au traficat diferite cantităţi de droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis, amfetamine şi substanţe psihoactive denumite generic etnobotanice, atât pe raza municipiului Bucureşti, dar şi a judeţului Giurgiu, inclusiv către unele persoane din incinta unităţilor militare unde şi consumau de altfel aceste droguri şi substanţe etnobotanice. Drogurile şi substanţele psihoactive (…) erau procurate de pe raza municipiului Bucureşti de la alte persoane investigate în cauză”, se precizează în comunicat.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×