Sport

„Cei trei muschetari“, peste CFR Cluj – Steaua Roşie Belgrad. Cine transmite la tv returul play-off-ului Europa League

CFR Cluj - Steaua Roşie Belgrad se vede pe Pro X. Pro TV va transmite filmul „Cei trei muschetari“.
26.08.2021 | 16:00
Cei trei muschetari peste CFR Cluj  Steaua Rosie Belgrad Cine transmite la tv returul playoffului Europa League
CFR Cluj - Steaua Roşie Belgrad se vede pe Pro X.
ADVERTISEMENT

În turul play-off-ului din Conference League, CFR Cluj a pierdut 0-4 pe terenul Stelei Roşii Belgrad şi are şanse infime de a întoarce rezultatul.

CFR Cluj – Steaua Roşie se vede pe Pro X

Tocmai de aceea, interesul pentru partida retur se anunţă unul scăzut, fapt care i-a determinat pe cei din trustul Pro să ia o decizie în ceea ce priveşte postul care va difuza confruntarea de la Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Steaua Roşie Belgrad se va vedea pe Pro X, în loc de Pro TV, pe canalul-amiral al trustului urmând să fie difuzat filmul „Cei trei muschetari“, o producţie hollywoodiană din 2011, cu Logan Lerman, Matthew Macfayden, Ray Stevenson, Luke Evans şi Milla Jovovich în roluri principale.

Trustul din Pache Protopopescu a câştigat bătălia drepturilor tv şi va transmite în următorii trei ani Europa League, Conference League, dar şi Cupa Angliei, după cum a dezvăluit FANATIK.

ADVERTISEMENT

Şi meciurile naţionalei au fost „retrogradate“ pe Pro X

Nu este prima dată când trustul Pro alege să transmită meciurile pe canalul secundar. S-a întâmplat şi cu partidele României, atât în amicalul cu Belarus, cât şi contra Armeniei, în preliminariile pentru Mondial.

De fiecare dată, pe Pro TV au fost difuzate Ştirile Pro TV, cel mai important buletin de ştiri al trustului şi una dintre emisiunile informative cu cele mai mari audienţe din România.

ADVERTISEMENT

În cazul partidei dintre România şi Armenia, Pro a dat lovitura, pentru meciul s-a bucurat de audienţe peste aşteptări. Astfel că, pe tronsonul orar, Pro TV a fost cel mai urmărit canal, iar pe locul secund s-a clasat fratele mai mic Pro X.

România – Armenia a adus în faţa micilor ecrane 964.000 de telespectatori, o medie peste audienţele obţinute de Antena 1 şi Kanal D, principalii rivali ai Pro TV-ului.

ADVERTISEMENT

Naţionala atrage, CFR nu prea

Dacă partidele naţionalei au adus audienţe decente de-a lungul timpului, indiferent de miza jocului sau de rezultatele recente ale selecţionatei noastre, nu acelaşi lucru se poate spune despre meciurile CFR-ului.

Partida tur cu Steaua Roşie, meci capital pentru accederea în grupele Europa League, abia a trecut de un milion de telespectatori, în condiţiile în care a fost transmisă pe Pro TV.

De aceea, decizia trustului Pro de a muta CFR Cluj – Steaua Roşie pe Pro X se poate dovedi una inspirată. Rămâne, însă, o premieră în istoria canalelor din Pache Protopopescu alegerea unui film în detrimentul meciurilor europene ale echipelor româneşti.

ADVERTISEMENT