News

Agresorul tatălui lui Huidu, 6 ani de ÎNCHISOARE grea!

Adrian Ştefan Constantin, fostul jandarm care anul trecut i-a ciomăgit pe părinţii lui Şerban Huidu, în restaurantul acestora din Capitală, va înfunda puşcăria. Magistraţii l-au condamnat...
18.06.2014 | 09:53
Agresorul tatalui lui Huidu 6 ani de INCHISOARE grea
ADVERTISEMENT

Adrian Ştefan Constantin, fostul jandarm care anul trecut i-a ciomăgit pe părinţii lui Şerban Huidu, în restaurantul acestora din Capitală, va înfunda puşcăria. Magistraţii l-au condamnat ieri, definitiv, la şase ani şi patru luni de închisoare.

Mirela Huidu, care s-a ales cu răni la cap în urma atacului fostului jandarm, va primi 5.000 de euro daune morale / foto: Vlad Chirea

ADVERTISEMENT

Adrian Constantin, fostul jandarm care i-a bătut anul trecut pe părinţii vedetei tv, va înfunda puşcăria

La aproape un an de la bătaia soră cu moartea pe care Florin Huidu (61 de ani) şi fosta lui soţie, Mirela (42 de ani), au încasat- o în curtea barului lor din cartierul bucureştean Berceni, agresorul, fostul jandarm Adrian Constantin (37 de ani), şi-a primit pedeapsa. Cel care s-a năpustit cu halba de bere în mână asupra soţilor Huidu va sta la zdup mai bine de şase ani. “Am auzit de la un prieten că l-au condamnat. Gândind la rece, ar trebui să nu ne fie milă de el, pentru că puteam să fim morţi acum, cu gâturile tăiate. Dar, pentru că suntem creştini, avem compasiune faţă de el… Poate are familie, poate are copii, iar acum trebuie să-i lase şi să meargă la puşcărie… Legea e lege. A vrut să ne mătrăşească pe amândoi şi a ajuns la închisoare”, ne-au declarat la unison Florin Huidu şi fosta lui soţie.

«La Şerban a fost un accident»

Cei doi nu s-au ferit să comenteze şi faptul că fiul lor, Şerban, a produs un grav accident: “Ştim că lumea o să ne înjure pentru ce a făcut băiatul nostru, dar el nu a vrut să ia viaţa nimănui. A fost un accident nefericit, pe care îl regretăm cu toţii şi astăzi. În schimb, jandarmul a vrut să ne omoare”.

Sursa: libertatea.ro