Life

Cel mai aprig test de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în dificultate: „N-am văzut așa ceva”

A cincea ediție a sezonului 10 din Chefi la cuțite vine cu mari provocări pentru cei trei maeștrii bucătari și mai ales pentru Cătălin Scărlătescu.
12.09.2022 | 15:37
Cel mai aprig test de la Chefi la cutite Catalin Scarlatescu Sorin Bontea si Florin Dumitrescu in dificultate Nam vazut asa ceva
Maeștrii bucătari de la Chefi la cuțite au avut de trecut un test greu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ediția cinci a sezonului cu numărul 10 Chefi la cuțite le aduce celor trei maeștrii bucătari una dintre cele mai grele probe pentru amuletă pe care le-au avut până acum. Cătălin Scărlătescu a mărturisit că nu i-a trecut prin minte că va ajunge vreodată într-o asemenea situație.

Maeștrii bucătari, în dificultate la Chefi la cuțite. Jocul pentru amuletă le-a dat bătăi de cap

Noul sezon Chefi la cuțite a început în forță. Audițiile pe nevăzute continuă, iar ediția a cincea a sezonului 10, difuzată luni, 12 septembrie 2022, aduce în scenă mulți alți bucătari amatori hotărâți să-i cucerească pe antrenori.

ADVERTISEMENT

Concurenți veniți de pe plan autohton, dar și din Italia, Uruguay și Nigeria, își vor prezenta preparatele inedite în fața celor trei Chefi.

Până acolo, însă, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu duc propriile lupte. Marii bucătari își ascut cuțitele pentru una dintre cele mai aprige lupte pentru amuletă.

ADVERTISEMENT

Într-o întrecere contra-timp, își vor pune la încercare tehnica, rafinamentul, dar și tehnicile de lucru sub presiune. Jurații vor avea de pregătit câte un preparat diferit la fiecare 10 minute. Într-o oră, ei trebuie să aibă șase, dar nu le va fi permis să înceapă mai multe farfurii simultan.

Rivalitatea va crește la cote maxime, iar Chefii vor recunoaște că nu au mai trăit până acum ceva similar și că vor fi nevoiți să bată recorduri personale.

ADVERTISEMENT

„N-am văzut așa ceva de când sunt!”, va spune Sorin Bontea.

„Le-am făcut pe toate, dar asta nu mi-a trecut prin cap că se va putea întâmpla”, va afirma și Cătălin Scărlătescu.

Andreea Moldovan este cea care va juriza farfuriile Chefilor

Andreea Moldovan va juriza cele 18 farfurii pregătite de Cătălin Scărlătescu, Sorin Dumitrescu și Sorin Bontea la proba fără precedent.

ADVERTISEMENT

„E ireal ce au făcut. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta”, va declara Andreea Moldovan.

Pe de altă parte, Florin Dumitrescu va fi de părere că este vorba despre una dintre cele mai grele jurizări din istoria Chefi la cuțite.

„Cred că e cea mai complicată jurizare de până acum la Chefi la cuțite. 18 farfurii, în total!”, va comenta Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT