Life

Cel mai bine păstrat secret de la Bravo, ai stil! Celebrities. Câți bani încasează vedetele emisiunii de la Kanal D

Emisiunea Bravo, Ai Stil! Celebrities, de la Kanal D, a adus, drept concurente, vedete cu greutate pe care, așa cum era și de așteptat, le plătesc cu generozitate pentru a le ”motiva” să fie cât mai plăcute audienței.
29.09.2021 | 11:45
Cel mai bine pastrat secret de la Bravo ai stil Celebrities Cati bani incaseaza vedetele emisiunii de la Kanal D
Emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D își plătește regește concurentele vedetă Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bravo, Ai Stil! Celebrities, unul dintre cele mai apreciate show-uri TV de stil și modă difuzat la Kanal D, a ajuns deja la al șaptelea sezon, al doilea în care concurentele sunt vedetele care se întrec pentru a câștiga premiul pus în joc, trofeul de cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei.

Vedetele sunt plătite regește la Bravo, ai stil!

Bravo, Ai Stil! Celebrities este și în acest sezon locul în care s-au adunat vedete feminine din toate domeniile, fie că vorbim de muzică, foste modele și miss-uri, fie că vorbim de prezentatoare tv sau influenceri.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, Viviana Sposub, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela sunt concurentele care participă, aproape zilnic, la filmările emisiunii, iar acest lucru, evident, costă producția suficient de mult.

Vedetele din emisiune sunt plătite regește și, în goana după premiu, fac un show pe măsură, certându-se și ironizându-se cât de des se poate, pentru a atrage atenția asupra lor și pentru a-și impune punctul de vedere când vine vorba de stilul vestimentar, așteptând note cât mai mari din partea juriului emisiunii format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

ADVERTISEMENT

Care vedetă încasează cei mai mulți bani la Bravo, Ai Stil!

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Anda Adam reușește să obțină cea mai mare sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută la Bravo, ai Stil! Astfel, artista care trece printr-o nouă poveste de dragoste după despărțirea de tatăl fetiței sale încasează, săptămânal, nu mai puțin de 3.300 de euro pentru prestațiile sale.

Nici Carmen Negoiță nu se poate plânge că ar fi plătită prost, cei 3.000 de euro primiți fiind, probabil, considerați suficienți pentru vedeta care apare în emisiune, la fel ca și colegele sale, de patru ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Devenită celebră ca Miss România, dar și implicată în câteva scandaluri epocale, Ioana Filimon pare să fie o negociatoare abilă când vine vorba de banii săi, încasările săptămânale ale timișorencei depășind 2.500 de euro.

Bravo, Ai Stil! Celebrities a readus-o în România pe Mădălina Pamfile

Mamă a doi copii, fostul model Mădălina Pamfile, cea care a cunoscut celebritatea ca ”Minoră a lui Mazăre” a revenit în România din Ibiza pentru proiectul Bravo, ai stil. E adevărat, revenirea focoasei Mădălina Pamfile nu a fost chiar ”dezinteresată”, bruneta încasând și ea în jur de 2.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă și-a găsit timp să se împartă între filmări și studioul de înregistrări pe o sumă onorantă: în jur de 2.300 de euro, săptămânal, adică cam cât ar fi încasat pentru două recitaluri dacă nu ar fi fost blocată de pandemie.

Otniela Sandu, fostă concurentă la Ferma Vedetelor, a reușit și ea să impresioneze producătorii, frumusețea cu părul blond și zâmbet irezistibil cucerindu-i pe turcii de la Kanal D după ce a acceptat să apară în emisiune pentru o sumă de vreo 2.000 de euro, săptămânal. Și, din informațiile FANATIK, blogerița Sensy a reușit și ea să le scoată din buzunare producătorilor o sumă asemănătoare pentru prestațiile ei.

Viviana Sposub, salariu de vedetă la Bravo, ai stil

Plecată de la Pro TV după ce a fost considerată ”nepotrivită” în echipa Vorbește Lumea, frumoasa Viviana Sposub s-a cuibărit imediat la Kanal D și a dat lovitura cu emisiunea Bravo, ai stil! Și nu, nu ne referim doar la popularitate când spuneam că a dat lovitura – focoasa prezentatoare TV are destulă și prin prisma relației cu soțul Andreei Bălan, George Burcea – ci și financiar.

Astfel, conform informațiilor FANATIK, Viviana Sposub, cea care a înlocuit-o pe Olga Verbițchi, ar încasa, săptămânal, în jur de 2.800 de euro, bani la care nici nu visa pe când era la Pro TV.

Nici blogerița devenită scriitoare cunoscută în showbiz drept Ruxi nu se poate plânge că ar fi prost plătită, popularitatea ei ajutând-o să semneze un contract pentru o sumă de circa 2.500 de euro pentru prestațiile săptămânale în fața juriului de la Bravo, ai stil!

De altfel, pare-se, Ruxi nu e plătită degeaba cu suma cu pricina, succesul ei fiind cuantificabil încă de la început, blogerița fiind favorita publicului care trimite SMS-uri pentur a-și susține concurentul preferat.

ADVERTISEMENT