Fotbal intern

Cel mai BINE PLĂTIT jucător din Liga 1: 800 de euro PE MINUT!

Astra Giurgiu l-a transferat în iarnă pe fundaşul Hubert Wolakiewicz de la Lech Poznan. Fotbalistul polonez a venit din postura de jucător liber de contract şi a semnat un contract cu...
14.04.2015 | 23:55
Cel mai BINE PLĂTIT jucător din Liga 1: 800 de euro PE MINUT!

Astra Giurgiu l-a transferat în iarnă pe fundaşul Hubert Wolakiewicz de la Lech Poznan. Fotbalistul polonez a venit din postura de jucător liber de contract şi a semnat un contract cu giurgiuvenii pînă în vară cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Fostul căpitan al lui Lech Poznan a avut ghinionul să ajungă la Giurgiu accidentat şi a pierdut o mare parte din perioada de pregătire din intersezon. Wolakiewicz a debutat în tricoul vice-campioanei la partida cu CSU Craiova şi a fost eliminat după 24 de minute stîrnind mînia lui Dorinel Munteanu. „Wolakiewicz a debutat cu stîngul, nu-mi convine că a lăsat echipa în inferioritate”, fost reacţia lui Munteanu la finalul meciului de la Craiova.

Tehnicianul giurgiuvenilor a luat decizia de a-l pedepsi pe Wolakiewicz pentru cartonaşul roşu pe care l-a încasat la Craiova. Jucătorul a fost amendat şi are şanse mici să mai prindă un loc de titular.

Wolakiewicz, 20.000 de euro pînă în vară

Ioan Niculae va fi nevoit să-l plătească pe fundaşul polonez pînă la finalul sezonului, acesta avînd un salariu de 5.000 de euro pe lună.  Wolakiewicz va încasa 20.000 de euro de la Giurgiu, deşi a evoluat doar 24 de minute în acest retur de campionat. Polonezul va ajunge la performanţa să fie cel mai bine plătit jucător din Liga I, 800 de euro pentru fiecare minut jucat în tricoul vice-campioanei.

“După cartonaşul roşu primit la Craiova, Wolakiewicz are şanse mici să mai joace pentru Astra. În acest moment este şi accidentat”, dezvăluit un apropiat al giurgiuvenilor pentru Fanatik.ro

24 de minute a evoluat Hubert Wolakiewicz în tricoul celor de la Astra Giurgiu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri