Fotbal international

Cel mai bine plătiţi antrenori români! Olăroiu, salariu uriaş în China

17.05.2018 | 18:45
Cel mai bine platiti antrenori romani Olaroiu salariu urias in China
cel mai bine platiti antrenori romani

Tehnicianul Cosmin Olăroiu conduce topul celor mai bine plătiţi antrenori români, având în China un salariu uluitor: 7 milioane de dolari pe an. Antrenorii români cu salariile celei mai mari sunt cei de peste graniţă!

Cu Oli în frunte, antrenor la Jiangsu Suning, topul este continuat de către selecţionerul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu. “Il Luce” ia 4 milioane de dolari pe an ca să îi antreneze pe turci. Al treilea în topul de cel mai bine plătiţi antrenori români este Laurenţiu Reghecampf. 3 milioane de dolari pe an ia Reghe ca să-i antreneze pe cei de la Al Wahda. Fostul antrenor de la FCSB tocmai a primit şi un cadou de la soţia sa, Anamaria Cu o valoare de 300.000 de euro, agenta i-a luat soţului său un bolid, Ferrari  488 GTB, negru, iar colecţia de maşini a familiei Reghecampf a fost completată cu această maşină de fiţe.

Cel mai bine plătiţi antrenori români sunt peste graniţă

Următorul în top este antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu. După patru ani de când este în Grecia, Răzvan Lucescu a cucerit la finalul acestui sezon şi primul trofeu. A pierdut cele mai importante meciuri la masa verde, 0-3 cu Olympiakos şi AEK, şi apoi titlul, însă la finalul stagiunii şia luat revanşa şi a câştigat Cupa Greciei. Salariul fiului lui Mircea Lucescu în Grecia este de 500.000 de dolari. Al cincilea cel mai bine plătit tehnician român este Ladislau Boloni, care ia în campionatul Belgiei, la Antwerp 400.000 de dolari.

Cosmin Olăroiu (Jiangsu Suning): 7 milioane de dolari
Mircea Lucescu (Turcia): 4 milioane de dolari
Laurențiu Reghecampf (Al Wahda): 3 milioane de dolari
Răzvan Lucescu (PAOK): 500.000 de dolari
Ladislau Boloni (Antwerp): 400.000 de dolari

În România, cel mai bine plătit tehnician este Dan Petrescu! “Bursucul” primeşte aproape 600.000 de euro pe an şi la finalul acestui sezon poate face din CFR Cluj campioana României. Echipa din Gruia ocupă primul loc al clasamentului, la un punct în faţa FCSB-ului şi depinde numai de ea pentru a lua titlul. Dacă bate pe Viitorul Constanţa, atunci cel mai bine plătit antrenor român care activează în Liga 1 Betano va fi campion al României pentru a doua oară, după titlul luat cu Unirea Urziceni.