Fotbal international

Cel mai bizar penalty din istorie! Un brazilian s-a făcut de râs. VIDEO

21.11.2019 | 21:43
Cel mai bizar penalty din istorie Un brazilian sa facut de ras VIDEO
ADVERTISEMENT

Un jucător brazilian a fost implicat în cel mai bizar penalty din istorie. Fundașul Caique de la echipa Paysandu, din liga a treia din Brazilia, s-a făcut de râs după ce a ales o metodă inedită de a executa o lovitură de departajare și a devenit vedetă pe rețelele de socializare.

Cel mai bizar penalty din istorie

Paysandu a câștigat în deplasare cu scorul de 1-0 meciul cu formația Cuiaba din prima manșă a finalei Copa Verde, dar la retur au pierdut acasă cu același scor după ce au primit gol ân minutul 90+5. Întâlnirea a ajuns la loviturile de departajare, iar acolo Cuiaba s-a impus cu 5-4, însă pe buzele tuturor a rămas penalty-ul bizar executat de Caique.

ADVERTISEMENT

La scorul de 4-4 la loviturile de departajare, și înaintea ultimei serii de executanți, pentru Paysandu a fost trimis să bată fundașul Caique. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani și-a aranjat balonul, și-a luat un elan uriaș, dar a apoi s-a îndreptat cu paşi lenţi şi scurţi spre minge. Ajuns lângă balon, acesta s-a oprit a făcut un pas scurt în spate și a șutat. Ghinion.

L'un des plus pénaltys les plus bizarres de l'histoire du footbal

L'un des pénaltys les plus bizarres de l'année. Au Brésil, Caíque, défenseur de Paysandu, a la balle de titre en finale de Copa Verde. On vous laisse admirer la suite.

Gepostet von L'EQUIPE am Donnerstag, 21. November 2019

Un portar din Anglia a spart un reflector

Mingea a trecut pe lângă poartă spre stupoarea lui Caique, considerat cel mai bun executant de penalty-uri de la Paysandu. Cuiaba a transformat ultima lovitură de pedeapsă și a câștigat finala spre disperarea fanilor formației gazdă.

ADVERTISEMENT

Acest moment vine la doar câteva zile după ce un portar dintr-o ligă inferioară din Anglia a executat probabil cel mai prost penalty din istoria fotbalului. La partida Nuneaton Borough – Stratford din Southern League Central Division, Tony Breeden a ajuns să distrugă un reflector din peluza situată în spatele porții oaspeților.

Tags: