Cel mai bun pariu pentru câștigătoarea CM 2018. Ce cote ne oferă bookmakerii

Alin M   
în Sport
08/07/2018, 23:10
Cel mai bun pariu pentru câștigătoarea CM 2018. Ce cote ne oferă bookmakerii
Marti si miercuri aflam semifinalistele de la CM 2018

Careul de ași de la CM 2018 a fost completat, însă marți și miercuri vom cunoaște deja cele două echipe care se vor lupta pentru trofeul suprem. Casele de pariuri anticipează că oricare dintre cele patru naționale rămase în competiție poate triumfa în Rusia.

Sunt cote mai apropiate ca niciodată, Franța, Anglia și Belgia fiind despărțite de câteva zecimi, iar Croația jucând rolul de outsider.

Franța @ 3.05

Francezii au de luat o revanșă pentru dezamăgirea de la EURO 2016, când au pierdut finala chiar la ei acasă în fața Portugaliei. Echipa lui Deschamps pare a fi încă și mai puternică decât în urmă cu doi ani, cu puștiul Kylian Mbappe scriind deja istorie în fotbalul mondial. Este doar un jucător dintr-un 11 formidabil, din care mai fac parte Griezmann, Giroud, Kante, Varane sau Lloris.

Anglia @ 3.75

De când așteaptă englezii o nouă finală de Campionat Mondial… Din 1966 mai exact! Acela a fost și anul care a adus singurul trofeu mondial din istoria acestei naționale. Nu mulți sunt cei care ar fi pariat la startul acestei ediții pe faptul că echipa lui Southgate va ajunge până în semifinale. Iată că a făcut-o, iar acum pornește ușor favorită în fața Croației. Harry Kane e în mare formă, marcând șase goluri la competiția din Rusia.

Belgia @ 3.80

De când Roberto Martinez a preluat funcția de selecționer, Belgia a trecut la următorul nivel. Poate fi chiar nivelul maxim dacă va câștiga finala CM 2018. Cert este că a trecut foarte multă vreme de când „dracii roșii” n-au mai pierdut un meci, oficial sau amical. Vin după o victorie uriașă, 2-1 cu favorita Brazilia, iar acum dau peste Franța. Dacă nu este Lukaku, este Hazard, iar dacă nu este Hazard, este De Bruyne. Nu sunt cei trei? Nicio problemă! Fellaini, Witsel, Chadli sau Kompany au demonstrat deja la acest turneu că pot străluci.

Croația @ 5.30

Croații sunt în continuare cotați drept outsideri în competiție, deși au în primul 11 jucători cel puțin la fel de buni precum rivalele lor. Cu Modric și Rakitic la mijloca sau cu Mandzukic în atac, nu ai cum să nu te gândești la trofeu. Există însă și un minus pentru această națională: sunt șanse ca fotbaliștii săi să fie obosiți atât fizic, cât și la nivel mental după două meciuri consecutive decise la loviturile de departajare.

Cine câștigă CM 2018?
Franța @ 3.05
Anglia @ 3.75
Belgia @ 3.80
Croația @ 5.30*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano

Închide ×