News

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă, mărturisire sinceră! „Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat”

14.09.2019 | 08:55
Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca marturisire sincera Eu cred ca a luat vina asupra lui sa protejeze pe cineva apropiat

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă a făcut o mărturisire sinceră! Considerat un apropiat al celui poreclit de opinia publică „monstrul din Caracal”, bărbatul crede că întreaga poveste este cusută cu ață albă. Pentru el, Gheorghe Dincă este un om bun, cald și mai ales îndrăgostit de soție. De altfel, Paul Mieilă, vecin cu presupusul criminal a povestit cum Casa Groasei reprezintă de fapt un cadou personalizat de la Dincă pentru femeia de lângă el.

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă, mărturisire sinceră!

”Il cunosc, sau de fapt credeam ca-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri impreuna, mai ales din tinerete. Eram nedespartiti. El a fost cel care, pe vremuri, m-a si ajutat sa ma si angajez. Era un om bun si saritor. Nu imi amintesc sa fie obsedat de femei. El s-a casatorit din dragoste. Isi iubea mult sotia. Cand s-a apucat sa faca acea constructie din fata, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o faca exact cum sunt casele in Valcea, cu design mai ciudat.

Zicea ca o face asa pentru sotia lui. De aia arata asa, dar sa stiti ca e din caramida”, a precizat Paul Mieilă atunci când a fost chestionat despre Gheorghe Dincă. Bărbatul știe unde anume se putea întâmpla ceva în viața vecinului său. Plecarea din țară l-a dat peste cap și de atunci Dincă s-a schimbat total. Cu toate acestea pentru Mieilă adevărul este altul. Vecinul lui Gheorghe Dincă crede că acesta ia asupra lui crimele ca să protejeze pe altcineva.

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă, mărturisire sinceră! Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă în timpul unor reconstituiri. Sursa foto – facebook

„Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat”

El a fost plecat mult timp in Italia. De cand s-a intors, a venit parca alt om. Eu, intre timp, m-am imbolnavit, ies foarte greu din casa, abia ma misc. Desi ne despart cateva case, nu venea sa ma viziteze. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mărturisit Paul Mieilă.

Vă readucem aminte că Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Acesta a fost acuzat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, fata care a sunat la 112 chiar din casa lui pentru a anunța că a fost răpită, bătută și violată.