Sporturi

Cel mai curajos parior român. A câştigat peste 15.000 de lei pe victoria Biancăi Andreescu în finala cu Serena Williams

Autor: Andrei Șchiopu | 08.09.2019 | 18:21
Cel mai curajos parior român. A câştigat peste 15.000 de lei pe victoria Biancăi Andreescu în finala cu Serena Williams
Bianca Andreescu, câștigătoarea de la US Open. Sursă foto: hepta.ro

Un parior român a dat lovitura, după finala de la US Open dintre Bianca Andreescu și Serena Williams. Pariorul curajos a mizat pe victoria jucătoarei din Canada cu origini române și a câștigat, deși toate casele de pariuri o dădeau favorită certă pe Serena Williams.

Biletul de pariuri pus de un român pe meciul Bianca Andreescu – Serena Williams

Pariorul român a pus 5.000 de lei pe victoria Biancăi Andreescu, la o super cotă de 3,50 și a câștigat o sumă de 16.666,65 de lei. Bianca Andreescu s-a impus în finala de la US Open, în două seturi 6-3, 7-5, după o partidă care a durat o oră și 40 de minute. Este primul titlu de Grand Slam câștigat de jucătoare din Canada, care a urcat până pe locul 5 în clasamentul WTA, depășind-o pe Serena Williams, care a căzut pe locul 6.

„Este greu de explicat, de descris în cuvinte ceea ce simt acum. Sunt recunoscătoare, am muncit din plin, iar acest an este un vis devenit realitate. Faptul că am putut să joc pe această scenă contra Serenei Williams, o legendă a sportului, e minunat”, a declarat Bianca imediat după finala câștigată.

  • 3.850.000 de dolari a câștigat Bianca Andreescu, după ce s-a impus la US Open
Biletul de pariuri câștigător
Biletul de pariuri câștigător

Bianca Andreescu a lăudat-o pe Serena la sfârșitul meciului

„Nu a fost simplu deloc să gestionez acest moment. Am încercat să nu mă concentrez la adversară. Nu e ușor de făcut asta, dar sunt mândră de modul în care am jucat. Știu că voiați să câștige Serena, îmi pare foarte rău. Mă așteptam ca Serena să revină, a făcut asta de atâtea ori. De asta ori e o mare campioană”, a mai spus jucătoarea din Canada.

„A fost un presezon foarte bun. Mulțumesc echipei mele că mi-a rămas alături. Trebuie să le dedic victoria. Am reușit să păstrez momentumul pe tot parcursul sezonului. Nu pot să le mulțumesc suficient părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine”, a încheiat campioana de la US Open.

  • 19 ani a împlinit Bianca Andreescu pe 16 iunie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!