Sport

Cel mai curajos parior vine din Giurgiu: a riscat 227 de lei pe 16 evenimente! I-a ieșit și acum este bogat!

Miză mică pe o cotă mare. Aceasta este rețeta obișnuită pentru biletele mamut care aduc câștiguri uriașe. Dar un parior din Giurgiu a avut atâta încredere în alegerile sale încât a riscat 227 de lei!
05.12.2021 | 21:06
Cel mai curajos parior vine din Giurgiu a riscat 227 de lei pe 16 evenimente Ia iesit si acum este bogat
Cel mai curajos parior vine din Giurgiu: a riscat 227 de lei pe 16 evenimente! I-a ieșit și acum este bogat!
ADVERTISEMENT

În cele din urmă, riscurile pe care și le-a asumat pariorul din Giurgiu au fost răsplătite. Nu doar înzecit! Cu cotă 212,84 obținută din evenimentele selectate, pariorul inspirat a făcut 67.000 de lei!

Asta pentru că a beneficiat și de un super bonus de 45 la sută din valoarea câștigului. Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți face și tu un bilet cu care să dai lovitura în luna cadourilor.

ADVERTISEMENT

16 partide alese pe biletul jucat la Giurgiu, dar foarte puține emoții. Pronosticuri inspirate prin toată Europa

Prima partidă de pe bilet a venit din 2.Bundesliga și a beneficiat și de cota super extra. 1 solist la Hamburger SV – Ingolstadt. Iar gazdele nu au avut emoții, scor 3-0. Apoi, la Tweente – Feyenoord s-a ales X sau 3+. Era de așteptat să fie un meci cu multe goluri, dar până la urmă s-a terminat 0-0. Dar acel combo a adus și varianta câștigătoare, X.

Trecem în Polona, unde s-a mers pe 1 solist la Lech Poznan – Warta P. Victorie cu 2-0 a gazdelor. Apoi, în Premier League. La Manchester City – West Ham s-a mers pe un handicap nu mai mare de 2,5. “Ciocănarii” au pierdut, dar au făcut-o la limită, 1-2.

ADVERTISEMENT

Următorul meci de pe bilet a fost din Elveția, X2 la partida Luzern – Basel. A fost victorie fără emoții pentru oaspeți, 1-3. Tot în Olanda, PSF 2 la Heerenveen – PSV s-a bifat încă din pauză, 0-1. Nu a mai contat că oaspeții au egalat până la final.

Cea mai mare cotă de pe bilet, 1,77, a fost bifată la Universitatea Craiova – FCSB, în Liga 1. Oaspeții s-au impus cu un gol în prelungiri

În Norvegia au fost ceva emoții la Rosenborg – Bodo/Glimt, unde s-a jucat X2. În cele din urmă s-a terminat cu “verde”, scor 0-0. La Chelsea – Manchester United, pariorul din Giurgiu a ales că oaspeții nu pierd la mai mult de un gol. A fost chiar X, 1-1.

ADVERTISEMENT

La RB Leipzig – Leverkusen s-a jucat X sau 3+. Aici chiar au fost goluri, oaspeții s-au impus cu 3-1. La Cadiz – Atletico Madrid s-a jucat X2, cu minimum un gol în repriza secundă. Combo bifat cu succes, Atleti a câștigat 4-1, toate golurile venind în partea a doua.

La Universitatea Craiova – FCSB s-a jucat X2, la 1,77, cea mai mare cotă de pe bilet. Oaspeții s-au impus în prelungiri, 3-2. La Vitesse – Alkmaar s-a jucat X sau 3+ și din nou egalul a salvat cota. A fost 0-0.

ADVERTISEMENT

X sau 3+ la o partidă din Belgia, meciul care s-a lăsat cel mai mult așteptat. Gazdele s-au impus cu 3-0, ultimul gol a venit în minutul 90

La Napoli – Lazio s-a mers tot pe 3+ sau X, iar gazdele au reușit să se impună cu 4-0 pentru a face cota verde. La Marseille – Troyes s-a jucat 1X și 0-4 goluri și nu au fost emoții. 1-0 scor final.

La Antwerp – Ostende s-a jucat X sau 3+ și au fost ceva emoții. Gazdele s-au impus 3-0, ultimul gol a venit în minutul 80. Au fost ceva emoții și la Real Madrid – Sevilla, meci cu 1X și 2+. Gazdele s-au impus cu 2-1, golul victoriei marcat pe final.

Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. La fel ca și pentru pariorul din Giurgiu, bonusurile pot aduce o sumă foarte importantă în plus la bilet.

ADVERTISEMENT