Fotbal international

Cel mai EMOŢIONANT mesaj după retragerea lui Marica. Ce a postat Zicu pe o reţea de socializare

Ciprian Marica (31 ani) şi-a anunţat astăzi retragerea din activitatea de fotbalist, punând astfel capăt unei cariere impresionante. Fostul său coleg de la Dinamo şi echipa naţională, Ianis...
31.10.2016 | 14:02
Cel mai EMOTIONANT mesaj dupa retragerea lui Marica Ce a postat Zicu pe o retea de socializare

Ciprian Marica (31 ani) şi-a anunţat astăzi retragerea din activitatea de fotbalist, punând astfel capăt unei cariere impresionante. Fostul său coleg de la Dinamo şi echipa naţională, Ianis Zicu, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant. 

“Ganduri…DOAR PENTRU Ciprian Marica!…..Anii trec…amintirile raman(o poza cu noi doi din anul 2003)…..te cunosc de aproape 17 ani ….eram amandoi la inceput de drum in viata….Am crescut impreuna la juniorii clubului Dinamo….am ajuns la tineret…am fost colegi la echipa de seniori…am fost colegi si la echipa nationala….

Din pacate ai hotarat sa spui stop unei cariere fotbalistice impresionante…imi imaginez ce fel de trairi te incearca astazi…stiu cat suflet ai pus in fiecare antrenament si meci…stiu cat erai de suparat cand nu iti iesea totul asa cum iti doreai….stiu cate clipe frumoase ai oferit prin golurile tale romanilor…stiu prin cate operatii ai trecut….stiu ca ai ales echipele de club doar cu un singur scop:sa evoluezi profesional…

Niciodata nu ai ales un club doar din punct de vedere financiar…stiu ca ai ajutat foarte multi romani fara sa apari la televizor cu faptele bune pe care le ai facut…stiu cat iti iubesti familia…stiu cum te au educat ai tai…stiu cat de bucurosi erau parintii tai la fiecare reusita….stiu ca meriti sa fii apreciat de romani pentru toate momentele bune pe care le ai oferit “ECHIPEI NATIONALE A ROMANIEI” …stiu cat ai iubit si iubesti acest sport….stiu ca niciodata nu o sa incetezi sa fii primul “suporter” al Romaniei…la fel cum stiu:CA TOATA VIATA O SA RAMAI PRIETENUL MEU SI O SA TE SUSTIN NECONDITIONAT!…Felicitari pentru intreaga cariera!Sa fii sanatos si fericit!” – a scris Ianis Zicu pe Facebook.