Sport

Momente de neuitat de la finala Cupei României. Jucătorii au sărbătorit alături de galerie. Video exclusiv

Finala Cupei României a avut parte de momente emoţionante înaintea fluierului de start
22.05.2021 | 19:56
Momente de neuitat de la finala Cupei Romaniei Jucatorii au sarbatorit alaturi de galerie Video exclusiv
Mateiu şi condus colegii în sărbătoarea Cupei. FOTO: FANATIK
ADVERTISEMENT
22-05-2021
20:22

Au dus trofeul la galerie

După ce au primit trofeul, oltenii au mers cu el la galerie şi i-au lăsat pe fani să îl ridice deasupra capului.

22-05-2021
17:44

Fanii Craiovei au pregătit o coregrafie specială

Suporterii Universităţii Craiova au pregătit o coregrafie specială la primul meci în tribună, după mai mult de un an. Peluză olteană a afişat un mare banner cu leu stilizat, cu trofeul Cupei şi numărul 8, totalul trofeelor din această competiţie pentru Craiova, dacă se impune în această seară.

Imaginea leului a fost încadrată de o mare de steaguri albe şi albastre, culorile tradiţionale ale trupei din Bănie.

Coregrafia fanilor Craiovei. FOTO: FANATIK
Coregrafia fanilor Craiovei. FOTO: FANATIK

Paula Seling a cântat imnul României înaintea startului partidei.

Astra – Universitatea Craiova este finala Cupei României şi se joacă în această seară de la 20:30. Pentru ambele echipe, este primul meci cu spectatori în tribune după mai mult de un an.

Suporterii Universităţii au ajuns în număr mare la stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti şi s-au contrat cu forţele de ordine, care nu au permis accesul acestora cu bannere şi materiale pentru coregrafie.

ADVERTISEMENT

Aplauze pentru un fan invalid

La scurt timp, şi-a făcut apariţia un fan al Universităţii originar din Buzău. Acesta, deşi imobilizat în scaunul rulant, a venit până la Poieşti pentru a-şi susţine favoriţii.

Peluza l-a întâmpinat cu aplauze, i-a dăruit un tricou ca amintire şi i-a spus „Dacă noi nu vom intra, eşti tu pentru toţi”.

ADVERTISEMENT

Emoţionat, suporterul buzoian a recunoscut că preferatul lui din echipa lui Marinos Ouzounidis este Alexandru Cicâldău. A indicat şapca de pe cap, pe care era înscris numărul 10.

În cele din urmă, fanii au primit permisiunea de a intra în stadion cu tot cu coregrafia pregătită pentru această partidă.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, prezent la meci

Universitatea Craiova are parte şi de un suporter cu renume. Valentin Mihăilă, plecat la începutul sezonului la Parma, pentru cea mai mare sumă din istoria Craiovei, este şi el prezent la meci.

Fotbalistul Parmei este accidentat şi nu a făcut parte din planurile antrenorului D’Aversa pentru ultimul meci din Seria A, aşa că a profitat şi a zburat în România să-şi vadă foştii colegi în finala Cupei României.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la stadionul „Ilie Oană“ şi-au făcut apariţia Mihai Roman şi Paul Papp. Ultimul, accidentat, îşi încurajează colegii din tribună.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT