Life

Cel mai emoționant „Te iubesc!”. Leon, fiul lui Kamara, i-a copleșit pe toți cu declarațiile sale în cea mai recentă apariție

Leon, băiatul cântărețului Kamara, a emoționat pe toată lumea în cea mai nouă apariție a sa. Micuțul a fost prezent cu tatăl său în podcastul Roxanei Nemeș.
13.07.2022 | 18:31
Cel mai emotionant Te iubesc Leon fiul lui Kamara ia coplesit pe toti cu declaratiile sale in cea mai recenta aparitie
Leon și Kamara, într-una din cele mai emoționante apariții. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Băiatul lui Kamara, Leon, care se luptă cu o afecțiune complicată de când s-a născut, oferă cea mai frumoasă și emoționantă lecție de iubire.

Băiatul lui Kamara, emoție pură

Feciorul lui Kamara a reușit să îi facă pe internauți să verse câteva lacrimi. Roxana Nemeș, cea care i-a intervievat pe cei doi invitați cu greu s-a putut abține să nu plângă.

ADVERTISEMENT

Îngerul lui Kamara suferă de tetrapareză spastică, o afecțiune despre care cântărețul spune că ar fi fost provocată de o eroare a doctorilor.

Artistul a pornit o serie de petiții și de campanii de-a lungul ultimilor ani, căci băiatul trebuie să facă o serie de intervenții chirurgicale. Acestea sunt costisitoare, cele mai multe fiind posibile doar în străinătate.

ADVERTISEMENT

În cea mai nouă apariție a lui Kamara împreună cu fiul său, micuțul i-a emoționat pe toți cu mesajele sale de dragoste.

„Ce vrei să transmiți azi lumii?”, l-a întrebat Kamara pe fiul său. „Te iubesc”, a fost răspunsul pe care i l-a oferit Leon tatălui său, moment care mișcă până și o inimă de piatră.

ADVERTISEMENT

Leon a mărturisit că este un fan al podcasturilor și că în curând va avea propriul său podcast pe Youtube. Kamara a început deja să lucreze la el.

Citatul pe care Leon îl are în minte: „Bogăția și tinerețea dispar”

Copilul a continuat să cutremure cu un alt mesaj profund. O vorbă pe care o ține minte de la tatăl său: „Bogăția și tinerețea dispar, dar talentul și dorința niciodată. Când ți-am spus-o asta?”.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș l-a privit cu lacrimi în ochi pe tot parcursul interviului. La final, vedeta a fost luată din nou prin surprindere. Kamara l-a întrebat pe fiul său ce vrea să îi transmită Roxanei, despre care a spus că o știe de pe Youtube și o admiră.

Leon i-a oferit aceleași cuvinte sincere, venite direct din inimă, pe care i le-a adresat tatălui său: „Te iubesc, Roxana!”.

ADVERTISEMENT