Fotbal international

Cel mai friguros meci de fotbal din istoria MLS! Sprâncenele arbitrului au înghețat. Galerie foto spectaculoasă

Cel mai friguros meci de fotbal din istoria MLS Sprancenele arbitrului au inghetat Galerie foto spectaculoasa

Partida dintre Colorado Rapids și Portland Timbers, din prima etapă a Ligii Profesioniste de Fotbal Nord-Americane (MLS), s-a disputat în condiții cu totul și cu totul speciale. Partida s-a jucat la o temperature de – 28 de grade Celsius și este considerat cel mai friguros meci din istoria MLS. Partida a fost una extrem de spectaculoasă și s-a terminat cu scorul de 3-3.

Cel mai friguros meci din istoria MLS

Cea mai simbolică imagine din cadrul acestui meci este dată de arbitrul partidei, Drew Fischer, cel care a încercat să țină în frâu partida în care s-au înscris șase goluri. Fischer a fost surprins în momentul în care i-au înghețat sprâncenele. La propriu! Pe lângă vremea cu adevărat spectaculoasă, arbitrul fiind obligat să întrerupă de mai multe ori meciul, partida a fost una de excepție.

Scorul final a fost 3-3, după ce Kei Kamara a deschis scorul pentru gazde, după care echipa sa a avut un om eliminat pentru henț intenționat în careul formației sale. Legendarul portar Tim Howard a apărat lovitura de pedeapsă, dar Diego Valeri a înscris pe recuperare și a egalat pe tabela de scor. Sebastian Blanco a adus formația oaspete în avantaj, cu un gol în prelungirile primei reprise. Benny Feilhaber a egalat la 2 imediat după pauză, dar colegul său Wynne a înscris un autogol. Cu toate acestea, meciul s-a terminat la egalitatea după ce Andre Shinyashiki a revenit pe tabelă cu o reușită în minutul 90+4.

Partida a fost denumită „Snow Clasico”

Partida a fost denumită „Snow Clasico” de către presa americană, o alăturare între El Clasico dintre Real Madrid și FC Barcelona și cuvântul „zăpadă” (eng. Snow).

În prima rundă din MLS a debutat și internaționalul român Alex Mitriță. Fostul jucător al lui U Craiova a debutat cu o pasă decisivă în meciul jucat de cei de la New York City FC pe terenul celor de la Orlando City. Scorul s-a terminat 2-2 iar Mitriță a oferit assist-ulla al doilea gol al formației sale.

Tags: