Sport

Cel mai frumos cadou pentru un jucător al FCSB înainte de meciul decisiv cu Viking. Postarea care i-a cucerit pe fani: „Mulțumim, Doamne!”

Ionuț Panțîru (26 de ani), fundașul stânga al FCSB, se recuperează în continuare după accidentarea extrem de gravă. Jucătorul a primit însă cel mai frumos cadou înaintea meciului cu Viking. Soția i-a dăruit un băiețel.
25.08.2022 | 19:39
Cel mai frumos cadou pentru un jucator al FCSB inainte de meciul decisiv cu Viking Postarea care ia cucerit pe fani Multumim Doamne
Ionuț Panțîru stă pe bară de 2 ani și o lună. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ionuț Panțîru are șanse mari să se lase de fotbal după accidentarea gravă suferită în urmă cu doi ani. Fundașul stânga a primit însă un cadou minunat înainte de meciul dintre Viking și FCSB.

Ionuț Panțîru a devenit tată înainte de Viking – FCSB

Ionuț Panțîru trece prin momente extrem de dificile, însă trage tare și speră să revină pe teren după mai bine de doi ani de la accidentarea gravă cu Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga venit de la Poli Iași are însă motive să lupte în continuare să revină pe teren, mai ales că tocmai a devenit tatăl unui băiețel.

Ionut Panțîru și soția sa Alexandra au un băiețel
Ionut Panțîru și soția sa Alexandra au un băiețel. Sursă foto: Instagram

„Mulțumim, Doamne! A ieșit minunea noastră! E băiețel. Vă iubesc”, a scris fotbalistul la o fotografie în care apare noua sa familie.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după, Ionuț Panțîru a avut șansa să își țină băiețelul în brațe pentru prima oară.

Ionuț Panțîru își ține copilul în brațe pentru prima oară
Ionuț Panțîru își ține copilul în brațe pentru prima oară. Sursă foto: Instagram

Vestea minunată pentru familia FCSB vine exact înainte de un moment extrem de important: returul din play-off-ul Conference League din Norvegia, cu Viking Stavanger.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru și-a susținut colegii din tribune la meciul tur de pe Arena Națională, însă acum va avea emoții și mai mari în fața televizorului.

Ionuț Panțîru, mărturii emoționante despre cele trei operații prin care a trecut: „După ce mi-a dat vestea, am plâns 10 minute”

Ionuț Panțîru a avut un ghinion uriaș, fiind accidentat chiar de către coechipierul său, Adrian Șut. Ultimul său meci la FCSB a fost pe data de 22 iulie 2020.

ADVERTISEMENT

De atunci, Panțîru a trecut prin trei operații la genunchi, prima intervenție chirurgicală fiind greșită: „După ce mi-a dat vestea, am început să plâng. Cred ca am plâns 10 minute încontinuu. O perioadă foarte grea, nu mă aşteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat.

Nu am avut nicio operaţie până acum sau accidentare. E foarte greu. Sper să revin cât mai repede pe teren. Îmi e dor să fiu alături de băieţi şi de echipă şi să pun osul la treabă. Mai am de muncit. Nu ştiu cât mai durează, sper cât mai repede.

Au fost antrenamente foarte grele zilnic. Nu ştiu deocamdată. Nu am simţit că e grav în momentul accidentării. Am crezut că e o lovitură oarbă. Am încercat să continui, dar am cerut schimbare apoi”, a spus jucătorul pentru FCSB TV.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,47 este cota pentru „2 solist” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT