Life

Cel mai ghinionist bărbat. A fost dat de gol chiar de Google Maps

Cel mai ghinionist bărbat. Aceasta a fost surprins chiar de Google Maps în timp ce făcea un lucru deloc de lăudat. Cum a fost văzut.
25.03.2023 | 23:02
Cel mai ghinionist barbat A fost dat de gol chiar de Google Maps
Cel mai ghinionist bărbat. Cum a fost dat de gol de Google Maps. foto: google Maps
ADVERTISEMENT

Cine este cel mai ghinionist bărbat din lume. Cum a fost acesta dat de gol de Google Maps. Așa a fost prins, cu ajutorul faimoasei aplicații.

Cel mai ghinionist bărbat. Cum a fost dat de gol de Google Maps

Acest bărbat poate fi considerat cel mai ghinionist din lume. Acesta face parte din toate sutele de oameni care au fost dați în vileag chiar de Google Maps.

ADVERTISEMENT

Bărbatul originar din Scoția, despre care este vorba în acest caz, a fost surprins în niște ipostaze nu tocmai decente. Acesta era într-o parcare și se uita la filmulețe indecente.

Fotografia cu bărbatul respectiv, care se poate considera foarte ghinionist, a fost făcută publică recent, iar aceasta a devenit virală.

ADVERTISEMENT

Milioane de oameni cu conturi pe rețelele de socializare s-au amuzat pe seama acestui bărbat surprins de aplicația Google Maps. Unii chiar l-au judecat pentru faptul că și-a ales acest loc atât de prost pentru a se uita la filmulețe indecente.

„Cu toții o facem, dar nu în public, în mijlocul zilei. Google Maps a mai făcut încă o victimă, sunt un fan al dezvăluirilor făcute de ei”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT

Oamenii, nemulțumiți de pozele Google Maps

Dacă unii l-au criticat pe bărbat pentru ceea ce făcea în văzul lumii, au fost și unii care s-au plâns că Google Maps le încalcă intimitatea. Iată ce a spus un bărbat cu o pățanie similară:

„Și eu am pățit ceva similar. Chiar aș vrea să iau legătura cu bărbatul. Eu am fost surprins într-un moment intim alături de iubita mea. Google Maps are trebui să înceteze cu astfel de fotografii. Este o încălcare a drepturilor”, a spus el, nemulțumit.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat a fost surprins de soție pe Google Maps când era în mașină, dar nu singur, ci cu amanta. Acesta era în apropierea casei sale, iar soarta a făcut ca femeia să se uite pe fotografiile din Google Maps și să vadă că soțul ei nu era fidel.

ADVERTISEMENT