Life

Cel mai ghinionist câștigător la Loto din România. A pierdut toți banii, a fost condamnat la închisoare și a murit la doar 51 de ani

Cel mai ghinionist câștigător la Loto din România a fost urmărit de probleme de când a încasat premiul cel mare. Povestea lui este una tulburătoare.
23.09.2023 | 16:15
Cel mai ghinionist castigator la Loto din Romania A pierdut toti banii a fost condamnat la inchisoare si a murit la doar 51 de ani
Cel mai ghinionist câștigător la Loto din România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Cel mai ghinionist câștigător la Loto” din România a fost urmărit de mari probleme. A câștigat în anul 2008 suma de 3.8 milioane de euro la Loto 6 din 49, iar apoi, un val de ghinioane s-a abătut asupra sa.

Cel mai ghinionist câștigător la Loto din România

Mihai Cazacu din Iași părea că a dat lovitura în 2008 după câștigul la Loto. Nimeni nu avea să știe însă că odată cu acest lucru vor începe și ghinioanele. Deși ar fi putut să își asigure un trai decent, a pierdut toți banii.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cel mai ghinionist câștigător la Loto s-a stins din viață chiar săptămâna trecută. Mihai Cazacu a murit la doar 51 de ani, la Constanța. De ce e considerat cel mai ghinionist câștigător de la Loto și ce i s-a întâmplat?

A devenit milionar în 2008, după ce a nimerit toate cele șase numere norocoase la Loto 6/49. Au urmat apoi mai multe investiții, însă se pare că acestea nu aveau să îi aducă profitul mult dorit.

ADVERTISEMENT

O mare sumă de bani a fost pierdută din partea unor investiții neinspirate. Mai apoi, bărbatul a ajuns să fie condamnat pentru o bătaie cu interlopi. Ulterior, el a fost cercetat pentru evaziune fiscală, dar și pentru conducere sub influența alcoolului.

Mihai Cazacu a murit la doar 51 de ani

Se întâmpla în 2013, atunci când Mihai Cazacu a fost prins băut la volan. A refuzat să sufle în fiolă, dar a recunoscut că a băut. La acel moment, ”cel mai ghinionist câștigător la Loto” avea o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge.

ADVERTISEMENT

Problemele pentru el nu s-au oprit doar aici. În 2019, mai multe firme pe care le deținea au fost implicate în evaziune fiscală. Astfel, Autoritatea Fiscală l-a băgat în procedură de insolvență.

Conform Gândul, evaziunea fiscală a fost descoperită după ce firma de construcții deținută de milionarul Mihai Cazacu a fost controlată de ANAF. După ce a pierdut banii și a fost și condamnat la închisoare pentru faptele făcute, lucrările păreau că merg mai bine.

ADVERTISEMENT

Mai exact ”cel mai ghinionist câștigător la Loto” și-a deschis o nouă afacere. Înregistrase și profit și părea că își revine pe plan financiar. Totul până miercuri, 20 septembrie, când Mihai Cazacu a murit la doar 51 de ani. Bărbatul se afla la Constanța, acolo unde a avut mai multe contracte pentru realizare anumitor lucrări de construcții.

ADVERTISEMENT