Carousel hot news

Cel mai în formă număr 10 dă România pentru Ungaria!

Victor Piţurcă primeşte o palmă importantă cu nici o lună înaintea meciului crucial cu Ungaria din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014. Unul dintre cei mai în formă stranieri ai...
13.08.2013 | 18:04
Cel mai în formă număr 10 dă România pentru Ungaria!
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă primeşte o palmă importantă cu nici o lună înaintea meciului crucial cu Ungaria din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014. Unul dintre cei mai în formă stranieri ai României s-a săturat să fie ignorat de selecţionerul naţionalei şi vrea să joace chiar pentru reprezentativa rivalului istoric, cu care ne luptăm pentru calificarea la baraj.

Eric Bicfalvi intenţionează ca în următoarele zile să îşi depună documentaţia pentru a primi cetăţenia maghiară şi, prin vocea impresarului său, Dragoş Daniel, şi-a exprimat dezamăgirea că nici măcar un membru al staff-ului tehnic condus de Victor Piţurcă sau măcar un funcţionar al FRF nu a încercat să discute cu el. Mijlocaşul de 25 de ani a renăscut odată cu transferul în Ucraina la Volin Luţk, acolo unde, din vara lui 2012, a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din campionat, reuşind să marcheze 7 goluri şi să ofere 8 pase de gol.

ADVERTISEMENT

Impresarul fotbalistului, Dragoş Daniel, a detaliat problema în exclusivitate pentru FANATIK şi susţine că Bicfalvi este hotărît să îmbrace tricoul Ungariei. „Vom demara procedurile pentru obţinerea cetăţeniei maghiare. În cel mai scurt timp, vom lua legătura cu preşedintele federaţiei maghiare ca să vedem ce este de făcut. Cum Miriuţă a jucat în trecut în naţionala Ungariei, pentru că în cea a României nu a avut loc, aşa o să facă şi Eric. De aproximativ un an el joacă la Volin, şi-a schimbat postul, este numărul 10 al echipei sale şi nimeni de la FRF nu i-a dat vreun telefon. Mă gîndesc că măcar o dată domnul Piţurcă ar fi putut să îl încerce la un meci amical. Eric are doar 25 de ani şi poate juca la nivel înalt mult timp de acum încolo. Dacă în ţara lui nu are loc, de ce să nu încercăm în Ungaria”, a explicat agentul mijlocaşului.

Bicfalvi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani ai naţonalei de tineret, pentru care a jucat 25 de meciuri, fiind al doilea căpitan al reprezentativei „mici”, după Gabi Torje.

ADVERTISEMENT

 

 

bifalvi nationala

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri