News

Cel mai înalt hotel din lume se află la Shanghai. Prețul enorm al celei mai scumpe camere. Foto

Pe 19 iunie a fost deschis oficial hotelul J, aflat în turnul Shanghai, hotel care se află la 632 de metri înălțime.
18.07.2021 | 17:45
Cel mai inalt hotel din lume se afla la Shanghai Pretul enorm al celei mai scumpe camere Foto
Turnul Shanghai în care se află Hotelul J/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Turnul Shanghai este cea mai înaltă clădire din China, având 632 de metri înălțime. Etajele superioare sunt ocupate de către hotelul J, care are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente, scrie observatornews.ro.

Hotelul J ocupă etajele superioare ale Turnului Shanghai, cea mai înaltă clădire din toată China, având 632 de metri înălţime. Are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente.

ADVERTISEMENT

Oaspeții hotelului beneficiază de servicii deosebite, pe măsura costurilor. Aceștia beneficiază de un majordom personal ale cărui servicii sunt disponibile non-stop, articolele de toaletă provind de la firmele de lux Hermes și Diptyque, iar căzile de baie sunt în formă de petală de magnolie.

Prețul celei mai scumpe camere trece de 10.000 de dolari

Prețul camerei oferă acces la un centru spa de lux cu accent pe tratamentele Reiki.

Sursă foto: Hepta

Hotelul J pune la dispoziția clienților patru tipuri de camere, dintre care cel mai scump este apartamentul de 380 de metri pătrați care, pe lângă dormitor, include un salon, un birou, bucătărie, zona de fizioterapie și o cameră pentru depozitarea hainelor.

ADVERTISEMENT

Prețul celei mai ieftine camere este de circa 557 de dolari pe noapte, în timp ce apartamentul J, cel mai spectaculos și elegant, ajunge la nu mai puțin de 10.457 de dolari pe noapte.

Sursă foto: Hepta

Clienții hotelului au de ales între șapte restaurante, cel de la ultimul etaj, Heavenly Jin, având specific cantonez. Celelalte localuri au specific japonez, italian sau oferă doar servirea ceaiului de după-amiază.

ADVERTISEMENT

Hotelul J este proprietatea Jin Jiang International, una dintre cele mai mari companii de turism din China.

Sursă foto: Hepta

Clădirea în care se află hotelul este a doua din lume ca înălțime, fiind  depășită  doar de către Burj Khalifa din Dubai, care atinge o înălțime de 828 de metri.

ADVERTISEMENT
Tags: